úterý 21. února 2017

🎀 Na návštěvě u mamky 🎀

💧🌂 Krásné propršené úterý vám všem! 🌂💧

Když jsem se dneska ráno probudila do dalšího upršeného rána, zařekla jsem se, že se nenechám rozhodit a napíšu článek, který snad pár z vás zlepší náladu. Tentokrát to totiž bude o něčem, co je úplně mimo můj styl, ale co je mezi mnohými z vás hodně hodně moc moc moc oblíbené (a to nepřeháním). Už asi od půlky ledna jsem měla v počítači fotky z návštěvy u mamky, bohužel však pořád nějak nebyla příležitost napsat ten správný článek. Myslím, že dneska ale už nadešel jeho čas.

Moje máma je blázen do severského stylu.




A je to venku. Čím víc bílý, tím je to lepší. Začalo to tím, že mi přebarvila původní nábytek, který jsem už nepotřebovala, na bílo. Pak už to šlo nějak samo, protože internet je samozřejmě mocný pán. Ikea je pro ní ráj. Plno blogů, věnujících se tomuhle tématu, je pro ní druhý ráj. Pomalu ale jistě si předělává můj bývalý dětský pokoj do toho svého severského ledového království. Ať už se jedná o nábytek, záclony, ale třeba i doplňky a dekorace ve stejné barvě a stylu, je v tom hodně důsledná. Naštěstí má kliku, že má a vždycky co pamatuju měla na tohle čich a vkus, baví jí to a výsledek pak vypadá opravdu dobře. Pokaždý, když k ní přijdu, připadám si jako ve fotkách z časopisu o bydlení, přitom je to realita, opravdu jsem "doma" a jenom koukám, kde co zase vymyslela :)





Já to bohužel nedokážu docenit, protože tohle je zrovna jedna z věcí, co jsem nějak nepodědila. Já mám ráda naopak masivní dřevo, závěsy, koberce, živé květiny, přiznané trámy a celkově chalupářský styl, hnědou a černou barvu (jo i kuchyňskou linku jsem vždycky chtěla tmavou) a hlavně co nejmíň serepetiček všude okolo a maximální množství knih nejlépe všude. Proto radši fotky nebudu doplňovat nijak oduševnělým textem a vás milovníky skandinávského stylu nechám kochat se.

Třeba načerpáte i nějakou inspiraci :)

Váš Andreják














2 komentáře:

  1. Ty tlumené barvy mi připadají uklidňující, i když bych asi netoužila mít vše na bílo, nic se nemá přehánět. Přijde mi hlavně skvělé, že se tomu maminka tak věnuje a opravdu si to kolem sebe uzpůsobuje, jak se jí líbí, ze svého okolí mám spíš zkušenost, že dospělí byt jednou vybaví a zůstane to tak minimálně dvacet let, jen se přidávají další a další krámy. Takže tvoje maminka má u mě palec nahoru :)
    x
    www.introvetnisvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš naprostou pravdu. Taky jsem spíš viděla domácnosti s různejma serepetičkama a furt se to tam hromadilo a hromadilo a vypadalo to šíleně. U mojí mamky je to asi fakt koníček :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...