úterý 27. března 2018

Projekt 100 prožitých dní

Když jsem se v pátek 23. března vracela těsně před půlnocí domů z kina, musela jsem se skoro celou cestu usmívat. To kino byla totiž už jen pomyslná třešnička na dortu celého úžasného dne. Většinu pátku jsem strávila s kamarádkou v Poděbradech, od ségry dostala podepsanýho Lososa v kaluži a vydala se na nádherný film Dej mi své jméno. A celý tento den se mi dostal pod kůži natolik, že jsem se konečně rozhodla zveřejnit projekt, o kterém už delší dobu přemýšlím.

Takže dámy a pánové, ráda bych vám představila 100 PROŽITÝCH DNÍ!

A o co v nich vlastně půjde?

© Anna Musilová

Od zítřka po dobu jednoho roku bych ráda prožila minimálně 100 dní, kdy bych si na jejich konci řekla, že stálo za to je zažít. Dny, kdy jsem se opravdu bavila, kdy jsem byla šťastná, kdy si budu jistá, že na ně dlouho nezapomenu (a nebo třeba taky nikdy). A víte, co by bylo úplně super? Kdyby se mezi vámi našel někdo, kdo do toho půjde se mnou. Kdo bude mít svých vlastních 100 prožitých dní a třeba se o to stejně jako já podělí i s vámi.



Je jedno, jak vašich 100 dní bude vypadat. Jestli budete píct koláče, cestovat, číst nebo si hrát s dětmi. Stačí, když budete dělat něco, co vás dělá šťastnými. Já jsem těchhle dní už letos pár zažila. Byly to hlavně výlety s Kubou na Stezku korunami stromů nebo na Sněžku. Mrazivý den v Praze s Aničkou, díky které mám nádherné fotky (a vy je v tomhle článku můžete taky vidět). Dva dny strávené v Dětenicích, završené oslavou mých narozenin a bowlingem a právě i ten celý páteční den. Všechny tyhle dny byly hlavním důvodem rozjet tento projekt.


Jistě jste už někdy slyšeli i o projektu 100 šťastných dní, kdy ale ty své super dny musíte prožít v kuse. Tahle "podmínka" se mi zdála dost svazující, protože né každý den se povede, ať se snažíme, jak se snažíme. Zvlášť my ženy jsme hodně ovlivněny cyklem a některé dny bychom opravdu nejradši ani nevylezly z baráku, natož abychom prožívaly nějaké štěstí. Proto mi 100 prožitých dní přijde jako taková klidnější a nesvazující alternativa.



Tak trochu doufám, že 100 dní nám nakonec bude málo. Že zjistíme, že těch prožitých dní za rok je mnohem, mnohem víc, akorát jsme si to třeba dřív neuvědomovali. Pro někoho zase bude velký úspěch aspoň těch 100 dní. A i kdyby jich bylo jenom 50, tak je to super výsledek. Jde o to uchovat si vzpomínky i na těch pár dní, kdy jsme pociťovali ten úžasný pocit štěstí.

A kdybyste se o průběh svých 100 prožitých dní chtěli podělit na IG, použijte prostě hashtag #100prozitychdni a já se ráda podívám, co pro vás takový pořádně prožitý den znamená.

Tak co, jdete do toho někdo se mnou? Dejte mi vědět do komentářů.

Krásný zbytek večera vám přeji a zítra hurá vstříc 100 prožitým dnům.

Váš Andreják

8 komentářů:

  1. To je super nápad, moc se mi osobně líbí a je pravda že mi nepřijde také tak upjatý a svazující, jako bylo třeba 100 happy days, kdy je člověk držel v kuse... Možná bych se časem zapojila, ale momentálně se na to ještě úplně necítím, nemám nejlepší období, ale časem určitě ano :) Každopádně držím palce, ať se ti to povede :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já držím palce tobě, ať máš brzy lepší období a můžeš se taky zapojit. Dneska máme 10.4. a já už jsem zažila 4 dny, který stoprocentně řadím do té své stovky. Jde to nějak samo :D. Moc ti děkuji za komentář.

      Vymazat
  2. Teda, tak to je super nápad. Mám takové "akce" ráda. Člověka to donutí něco dělat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Hlavně si i uvědomím, že ten můj život je vlastně super :) Zažívám plno parádních věcí se skvělýma lidma :)

      Vymazat
  3. To je super nápad! Držím palce, ať je těch dní co nejvíc. Musíme se umět radovat z maličkostí. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji :) Už mám za sebou 4 úžasný dny a hrozně se těším na ty, které ještě přijdou.

      Vymazat
  4. Tato myšlenka se mi moc líbí! Přemýšlím, že do toho půjdu také :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Já jsem teďka už dááávno za půlkou prožitých dní, akorát nestíhám dělat update. Asi si to nakonec nechám na ten březen, kdy bude projekt slavit rok :) A jestli do toho se mnou půjdeš, tak držím palce, ať se daří! :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...