úterý 17. února 2015

Co jsem našla pod stromečkem

Mé posedlosti Vánocemi jste si už všimli, takže asi nikoho nepřekvapí, že články typu "Co jsem dostala k Vánocům" patří mezi moje nejoblíbenější. A letos poprvé taky takový článek můžu napsat i já. Huráá, na tohle jsem se vážně těšila! Jak už jsem se zmiňovala dřív, dávám přednost nehmotným dárkům, přesto bych vám ráda těch pár hmotných, co jsem dostala, ukázala. Velké zklamání bylo, že jsem nedostala ani jednu knihu, svíčku a žádné kalhotky a ponožky, jelikož v to docela spoléhám každý rok :D. Nejhorší je, že Ježíšek to moc dobře ví. Nádherné pero, které mi věnoval přítel, už vám ukazovat nebudu, to jste viděli tady (Děkujůůůůůůůů :*! Já vim, že to čteš :D). Dneska vám ukážu dárky od rodiny a kamarádek.
Ráda dostávám kosmetiku, jelikož kolikrát dostanu takové věci, které bych si sama třeba nikdy nekoupila. Letos jsem pod stromečkem našla klasicky jako každý rok žiletky, řasenku, odličovací tamponky atd. Co mě ale letos (sakra, vlastně už loni :)) zaujalo nejvíc, tak to je úžasnej sprcháč a vůně z Avonu a tělový sprej Playboy.


Stejně jako každý druhý jsem i já propadla nakupování na Ebay. Se ségrou tam objednáváme stále něco, takže půlka dárků byla právě odsud. Oblečení jsme zatím neriskly, ale bižuterii a kabelky ano :D.

Bez ptáčků by to nešlo :)

Jelení šperky, to já můžu

Sovičková kabelka, kterou jsem bohužel ještě neměla na sobě, protože je tak mrňavá, že se mi do ní nevejde ani peněženka. Ale pěkná je, to zas jóóó :D

Teď přejdu k dárkům od kamarádek. Od kolegyně jsem dostala knihu (dobře no, tak jednu jsem přece jenom dostala, ale i tak je to málo! :D), ke které jsem se bohužel ještě nedostala. No a nej kámoška mě zná nejlíp, takže od ní dostanu vždy to, co zrovna nejvíc nutně potřebuju. Letos to byl rozhodně Morgan, tričko s mrtvou Sněhurkou, které vzbuzuje v práci respekt :D a hrníček se sovou.
Prej budu brečet...

No ten je!

Krásná

Stal se z něho pracovní hrníček

Tímto bych znovu ráda za veškeré dárky poděkovala. Jelikož příští dva roky nebudu Vánoce trávit v ČR, tak si musím atmosféru ještě pořádně vychutnat, takže dámy a pánové dnes 17. února mi stále uprostřed obýváku stojí stromeček a dlouho tam stát bude!

Váš Andreják

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...