středa 22. dubna 2015

New In za leden a únor

Jo jasně, budu přispívat pravidelně a blablabla. Jenže pak se s tebou chtěj sejít známí, pak musíš zůstat dýl v práci nebo se najednou rozhodneš, že se ve svém věku začneš učit rusky (už jsem vám říkala, jak je azbuka super? Je to hrozně logický, že P je R, H je N, U je I atd. a hlavně se to VŮBEC neplete..:D). No a vrchol je, když začne být pěkný počasí. To je už totiž vážení naprosto konečná! Takže vytáhneš kolo, longboard, zajdeš na pívo na zahrádku nebo prostě jenom jdeš domů z práce pěšky... člověk taky někdy mezitím musí doma uklidit, dojít na nákup, najíst se a vyspat se a na nějaký blogování (nic proti tomu, mám to ráda, jinak bych to nedělala :)) nezbývá fakt už ani minuta - dobře zbývá, ale taky se chci někdy prostě jenom válet a nic nedělat.
Jelikož se znám, že tímto trpím, tak jsem si fotky nafotila už před měsícem a teďka k tomu stačí napsat pořádný "jávůbecnicnestíhámpolitujtemě" článek a máme hotovo :D. Chtěla jsem tím prostě říct, že doufám, že si stejně jako já užíváte to krásný počasí a ještě než večer padnete za vlast, tak si prohlídnete, za co jsem teda vlastně utrácela poctivě a tvrdě vydělané peníze.

Tahle fotka by tady vlastně vůbec být neměla, protože jsem ty lístky nekupovala já. No ale musim se pochlubit, jak s přítelem hrozně kulturně žijeme. Všechna představení rozhodně doporučuju, stejně jako ostatní hry z Klicperova divadla v Hradci. A aby toho nebylo málo, tak jsem ještě před týdnem vyhrála volný vstup na Fligny, koks a kutilové, takže jsem to už viděla 2x.

Olivia Paige je prostě nejlepší! Jednou za čas našetřím a pak objednávám jako prdlá. Už mám od ní asi tak půlku šatníku.


Tahle fotka by tu opět neměla být, protože sukni jsem dostala od ségry darem. Splašila ji někde na votoči a já ji teďka skoro ani nesvlíkám.

Juchů, konečně mám jaropodzimní boty! Řeknu vám, byl to boj něco sehnat a nenechat v krámě litra. A pak si takhle náhodou zabloudím do New Yorkeru, kde jsem nebyla asi 10 let a tam najdu tohle za 250 Kč. No neber to.

A aby těch cizích jazyků nebylo málo, tak se učíme ještě španělsky. Já nevim, asi jsem se zbláznila...

Těšila se těšiláááááá (jo dobře, tyhle lístky jsem taky nekupovala já)

A jednou za čas maj na Iron Fistu mega výprodej a Jája si tam vždycky něco koupí. Tyhle boty jsem si koupila dokonce dvakrát. Jednou pro sebe a jednou pro kamarádku k svátku (radost byla veliká!)

S přítelem máme tradici, že si každý měsíc koupíme knížku a někdy si těch knížek holt koupíme víc no...(btw. o víkendu jsem předělávala knihovnu, takže v příštím článku se těšte na výsledek :)
Och ach <3
Mezitím se mi tu samozřejmě nahromadilo plno věcí za březen a duben a taky jsem měla narozeniny.......ale o tom zase někdy příště :)

Váš Andreják!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...