středa 11. října 2017

New In - knihy za srpen a září 2017

Máme tady půlku mýho nejoblíbenějšího měsíce, a tak je asi nejvyšší čas vám ukázat nahromaděnou nadílku knih pořízených v srpnu a září. Některé knížky jsem dostala, některé si koupila sama, některé mám spojené s určitým místem, některé jsem si dlouho přála, některé se ke mně dostaly úplnou náhodou. Každopádně se jich sešlo celkem dost, tak se pojďte mrknout se mnou, jakými příběhy se budu probírat.


Třetí přání - první a druhá kniha
Roberta Fulghuma mám docela ráda. Moje babička ale asi moc ne, protože právě po ní jsem podělila první dva díly Třetího přání. Na ní je to moc složitý, nezáživný příběh atd. atd. atd., prostě jí to nebavilo ani za mák. No a já se mám na co těšit, jsou to bichle jako kráva :D. A to by těch dílů nakonec mělo být pět!





Skryto v Paříži
Jakákoliv Paříž mi nesmí uniknout, takže i tahle knížka byla delší dobu na mém wishlistu. Když jsme se pak s Kubou v rámci Horolezeckého festivalu stavili v malém knihkupectví, které bylo zároveň i papírnictví, praštilo mě Skryto v Paříži do očí. Miluju tu obálku a nemůžu se dočkat příběhu :).




Probuzení Simona Spiera a Will Grayson, Will Grayson
Knihy z nakladatelství YOLI patří mezi moje oblíbené, takže si je postupně doplňuji. Momentálně jsem si nejvíc přála Simona Spiera a Willy Graysony, takže když jsem viděla akci v Neoluxoru na 1+1 zdarma, nemohla jsem odolat. Jenže ... mezitím jsem odjela na dovolenou do jižních Čech a nějak to vypustila. Zrovna když jsme seděli s Kubou na obědě v Českých Budějovicích, tak mi volala kamarádka, jestli o tý akci vím. No samozřejmě, že vím, ale jsem v ČB a netuším, jestli je tu někde prodejna Neoluxoru. Jaká to byla ale náhodička, že tohle knihkupectví v Budějovicích je a dokonce kousek od našeho hotelu! :D Tím pádem všechno dobře dopadlo, já mám knížky, co jsem chtěla a Kuba tím vyřešil dárek k svátku :D
Btw. Simon má naprosto fenomenální hodnocení, už se nemůžu dočkat, až se začtu!



Vánoční zázrak
A když jsem někde na dovolené, tak se snažím si odtamtud přivézt knihu, kterou si sama koupím. A když se blížej ty Vánoce, tak jsem si nemohla odpustit nějakou s adventní tématikou. A tak jsem si tentokrát z Jindřichova Hradce dovezla Vánoční zázrak. Už od jejího vydání ji mám na wishlistu a dokonce mě neodradily ani špatný recenze. Vánoce jsou prostě Vánoce.





Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender
Avu Lavender si přeju už od té doby, co jsem někde na netu zahlédla její překrásnou obálku. Myslím, že to byla láska na první pohled. Po přečtení pár recenzí o tom, že se jedná o velice zvláštní knihu, jsem se zamilovala znova. Fakt se strašně těším, až se na ni dostane řada (což bude asi tak během tří dní :D).




Letní dny a noci
Dárek z pravé lásky je moje oblíbená graficky vydařená knížka (a navíc o Vánocích!), takže když jsem se dozvěděla o její letní verzi, bylo rozhodnuto, že ji musím mít. Možná tím aspoň trochu vezmu na milost léto, které je jinak moje hodně neoblíbené roční období :D. Četl jste už někdo? Je to aspoň pořádná puberťácká nálož? :) Dejte vědět.



A já se jdu začíst do Panenky z kostí. Už dočítám posledních pár stránek, takže se jdu zabalit do peřin, uvařit si čaj a vrhnu se na to. Před chvílí jsem přiběhla z podvečerního focení a popravdě se nemůžu dočkat, až vám ty krásný fotky ukážu (nejradši bych vám je nacpala do tohodle článku, kam se vůbec nehoděj :D). Tak kdyžtak na viděnou na IG :)

Úžasnej středeční večer!

Váš Andreják

2 komentáře:

  1. Vánoční zázrak mám také na wishlistu, to samé Johna Greena.
    Soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně už tam přibylo zas další kvantum knih. Jsem fakt zvědavá, kam to budu dávat :D

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...