sobota 17. března 2018

Várka z Levných knih XXV.

Třikrát hurá, volejte sláva, našla jsem trochu času věnovat se taky blogu! Dnešní den proto bude asi vypadat tak, že až do padnutí budu dopisovat články, na který jsem v březnu neměla čas. Nechci psát, že jsem na to kašlala, protože to není pravda. Psát jsem chtěla, ale opravdu nebylo kdy a spánek já prostě neobětuju. Takže se pohodlně usaďte a přečtěte si první ze série "dožeňcomůžeš" článků.



A začneme mým dennodenním chlebem, mou obživou, Levnýma knihama :D. Opět jsem se snažila nacpat do pětistovky, což se povedlo. Opět jsem si koupila aspoň jednu klasiku a opět jsem si nezvládla koupit maximálně pět knih. Celkem padlo 427 Kč za 9 knih.

A jdem se podívat, které knihy to jsou.



Snoopy po škole a Můj ty smutku
Když se tyhle dva komiksy objevily v LK, tak jsem se ani chvilku nerozmejšlela o tom, jestli je koupit nebo ne, a bylo mi úplně jedno, že už musím pomalu rozmýšlet, co koupit a nekoupit kvůli blížícímu se nedostatku místa v knihovně. Za 29 Kč se o tom nedalo ani smlouvat, prostě beru. A jsem z toho vážně nadšená, protože Snoopy je moje dětství.
 
Cena: 29 Kč/ks



Horrorstör
Tak dlouho jsem na Instagramu četla chválu na tuhle knihu o obchodu s nábytkem, že jsem nakonec neodolala a za tu směšnou cenu si ji koupila taky. Prý je to tak moc děsivý, že plno čtenářů muselo knihu během čtení odkládat. Já moc horory nečtu, děsně jsem se bála i u Obrazu Doriana Graye, tak jsem na to fakt zvědavá a doufám, že to přežiju :D 

Cena: 19 Kč


Máš mě vůbec rád?
O tom fiasku při nákupu 100 dní štěstí jsem vám už psala. Díkybohu, že mě osvítil nějaký duch svatý a nekoupila si i tuhle knihu od stejného spisovatele v normálním obchodě za plnou cenu. Takhle můžu mít aspoň poloviční radost. 

Cena: 89 Kč

 
Devatero pohádek II.
Levné knihy dodržely slovo a po první části Devatera pohádek (které mám už doma) přišla na řadu i ta druhá. Pohádky mám v plánu přečíst v létě.

Cena: 69 Kč

 
Hořící lilie
Tahle kniha mě hodně zaujala už dřív svoji obálkou. Tak dlouho jsme na ní s kolegyní koukaly, až nám ji zlevnili na 5 Kč a to už jsme neváhala ani jedna a knihu si pořídily obě. Jedná se o historický román od českého autora a překvapilo mě celkem vysoké hodnocení na cbdb.cz.

Cena: 5 Kč


Othello
A abych dodržela pravidlo aspoň jedné klasiky, popadla jsem pokračování série knih, které když si pořídíte všechny, vypadne vám z toho Shakespeare. No už se nemůžu dočkat, až to všechno posbírám. Tentokrát jsem šáhla po Othellovi.

Cena: 69 Kč 


Poppy
Trochu motivační knížka nesmí na mém seznamu chybět. Poslední dobou se mi příběhy s poselstvím celkem začaly líbit a popravdě čím víc je to nepravděpodobnější, tím lepší. Tak snad budu spokojená.

Cena: 29 Kč

 
Irská kuchařka
A nakonec tu máme jedno drama inspirované skutečností. Hlavně se těším na popis dobového New Yorku, který se mi v posledních pár knihách hodně líbil. Tuhle knížku navíc teďka čte jedna moje kolegyně, tak jsem zvědavá, s jakým výsledkem pak přijde.  

Cena: 89 Kč


Jelikož už utekl další rok od mého posledního shrnutí nákupů v LK, plánuju udělat to samé i tentokrát. V LK už nakupuju pravidelně 2 roky a 1 rok tam pracuju. Furt mi to přijde naprosto neuvěřitelné a furt mi to přijde jako super práce, tak doufám, že mi to nadšení ještě dlouho vydrží. Moc nadšená naopak nejsem z toho počasí venku, ale asi to tak mělo být. Nejvíc mě pobavilo vysvětlení Anie Songe, která psala, že letos asi bylo málo sněhuláků, tak to aspoň můžeme dohnat :D

Pokud si doporučení vezmete k srdci a opravdu nějakého toho sněhuláka půjdete postavit, tak tam přihoďte i jednoho za mě. Já jdu totiž pokračovat v krasojízdě dopisování článků :)

Super víkend vám přeji.

Váš Andreják

2 komentáře:

  1. Čapkových Devatero pohádek bych si někdy docela ráda znovu přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My ho teďka s kamarádkou budeme číst v dubnu v rámci naší výzvy :) tak se můžeš přidat :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...