neděle 13. května 2018

Várka z Levných knih XXVII.

Venku probíhá jaro v plném proudu, což znamená jediné: nestíhám číst. Každopádně mě to ale neodrazuje od nákupu nových knih, takže vítejte už u 27. várky z LK. A tentokrát se musím opravdu pochválit. Možná to pro někoho bude malichernost, ale já jsem se udržela a tento měsíc si v LK koupila jen 6 knih a navíc půlka z nich je klasika. Ani nevíte, jak moc jsem na sebe pyšná! A je mi úplně jedno, že samochvála smrdí. :D



Celkem jsem za těch 6 knih utratila 334 Kč. Což je opět parádní částka. Tak to asi nebudeme zbytečně protahovat a pojďme se rovnou mrknout na to, co už se mi zabydlelo v knihovně.

Utrpení mladého Werthera
Utpení mladého Werthera je prý opravdu utrpení a to i pro čtenáře. Ačkoliv se jedná o úzkou knihu, tak čtení se může protáhnout na několik dní. Jako nebudu vám lhát, že se toho neděsím, ale zase je to opravdu klasika všech klasik, tak mi přijde líto si ji nepřečíst. Budu doufat, že ji přežiju ve zdraví.

Cena: 49 Kč


Bílá nemoc
Když už jsem se letos dala do toho čtení Čapka, rozhodla jsem se, že to vezmu fakt z gruntu. Levné knihy mi to naštěstí dost usnadňují, jelikož naskladňují opravdu hodně knih právě od něj. A další na řadě je Bílá nemoc. Knížečka velice útlá, téma nesnadné.

Cena: 69 Kč


Devatero pohádek - kniha třetí
Z předchozích dvou dílů Čapkových pohádek jsem byla tak nadšená, že jsem se skoro modlila, aby už přišel třetí a poslední díl této trilogie. Tvrdím si říct, že pohádky nejsou jen pro děti, jelikož některé jsou i docela dlouhé a každý si v nich může najít něco jiného.

Cena: 69 Kč


Rodinné prokletí
Na Rodinné prokletí jsem narazila úplně náhodou hlavně díky fakt nádhernýmu přebalu. Pak jsem si přečetla anotaci a zjistila, že by to mohla být kniha pro mě. Odkrývání rodinných tajemství, to je moje! Teďka čtu zrovna Kašmírový šál, kde je přesně toto téma klíčové a kniha mě dost baví.  

Cena: 39 Kč


Kdo se směje naposled
Popravdě moc nevím, s čím jít do této knihy. Jelikož se jedná o motivační příběh, jsem ohledně toho docela skeptická. Navíc je prý v knize hodně chyb, z čehož jsem většinou dost na nervy. ALE! Kniha má velice pěkné hodnocení a za tu cenu? No uvidíme :)

Cena: 29 Kč


Muž, který zapomněl, že má ženu
Víte, jak to dopadne, když muž zapomene nejen to, že má ženu, ale taky to, že se s ní zrovna rozvádí a znovu se do ní zamiluje? Já zatím taky ne, ale doufám, že se to dozvím a doufám, že mě to bude bavit. Moje kolegyně Danča se s tímhle příběhem crcala celkem dlouho, tak doufám, že mě chytne a pořádně si ho užiju.

Cena: 79 Kč


Tak to bylo dneska jen takové rychloshrnutí mých nákupů v LK, jelikož je venku krásně a navíc den matek, přijde mi škoda trávit ho na internetu. Kdyžtak dejte vědět, co jste si naposled v LK koupili vy a já už mizím ven.

Krásnou neděli vám přeji!

Váš Andreják


4 komentáře:

  1. Knižka Kdo se směje naposled je parádní, motivační sice je, ale spíš mi přišla vtipná a slupla jsem ji jako malinu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jako takhle - Werthera bych si už nikdy znova nechtěla přečíst, ani kdyby mi ho někdo dal zadarmo. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak díky za potvrzení :D aspoň, že to není bichle o 500 stránkách :D

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...