neděle 7. září 2014

Jižní Čechy - Strmilov

Tak jsem konečně zpět! :) Zažila jsem naprosto neuvěřitelné léto, cestovala jsem, smála se a užívala si ho takovým způsobem, jak už se mi to dlouho nepovedlo. Bohužel jsem moc nefotila, ale něco málo z dovolené v jižních Čechách a Stockholmu mám a taky se o to ráda podělím :)

Hned na začátku srpna jsme byli v jižních Čechách, ve Strmilově u rybníka Komorník. Jezdíme tam s přítelovou rodinou pravidelně každý rok, já tam byla letos myslím po páté. Je to hodně zvláštní způsob trávení dovolené a asi by mnoha lidem nevyhovoval. Jde totiž o takový tábor pro dospělé :D. Spí se ve stanech, máte jasně daný režim, takže ráno se tam vyřvává budíček, pak jsou na řadě sportovní aktivity (kterých se ale nemusíte účastnit), pro děti se pořádá karneval, diskotéka atd. Ještě do nedávna tam byl suchý záchod, k pití je k dispozici čaj, všichni si tam říkaj teto a strejdo a je tam úžasná zábava. Nám bohužel letos vůbec nevyšlo počasí. Buď foukal šílený vítr, nebo pršelo, nebo aspoň byla mlha a nejlíp všechno dohromady. Chtěli jsme se jet podívat na bizoní farmu a nakonec jsme viděli jen velkej šedivej opar :D. Díky tomuhle počasí ale rostly mraky hub, člověk mohl skoro lézt po čtyřech a rovnou sbírat, takže jsme si to vynahradili aspoň takhle. Jižní Čechy jsou super destinací pro cyklisty, takže hodně lidí s sebou mělo kolo a místo společných aktivit se každý den vydali na projížďky po okolí. My jsme asi nejvíc hráli stolní tenis, což je sport, který mě fakt chytil a dokonce jsem se účastnila i soutěže (neúspěšně :D). Taky si tu můžete půjčit lodičku a vyjet na rybník, je to fakt nádhera! A na závěr musím říct, že jižní Čechy jsou ráj pro fotografy. Kdyby náhodou někoho z vás tento způsob dovolené zaujal, tak tady je odkaz na jejich stránky.

I přes špatné počasí jsem ale ráda, že jsme tam byli, protože jižní Čechy jsou prostě nádherné. Pokud jste tam někdo nebyl, tak koukněte na fotky, stojí to vážně za to (fotky nejsou moje, fotila je přítelova maminka :))

Užívejte krásnou neděli!
Váš Andreják







Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...