sobota 17. září 2016

Jak jsem dopadla se svými letními resty?

Poslední dobou jsem vám tady valila samý cestovatelský posty, takže je asi nejvyšší čas dát si oddech. Ačkoliv léto ještě není u konce, tak i přesto jsem se rozhodla shrnout svoje letní resty. Už se nějakej ten pátek znám, takže je mi jasný, že co jsem neudělala doteď, na to stejně už pravděpodobně nešáhnu. Samotnou mě ale překvapilo, že jsem s tím docela dost hnula. V podstatě mi zbyl jen jeden jediný bod, na který jsem opravdu ani nešáhla (hohohooo - nejsem až takovej lenoch :D).
Jelikož se mi ale tohle plnění povinností, do kterých se mi moc nechce, docela líbilo, vypadá to, že i na podzim podniknu něco podobného - přece jenom díky výpovědi budu mít asi času dost. Uvidíme, jak se s tím poperu a teďka se jdeme kouknout na ten letní rest list:



Vyrobený diář na 2017 - splněno, pár dodělávek, ale hlavní účel splněn
Diář byl první splněný bod z mého seznamu. I když není ještě úplně doladěný, tak veškeré kolonky, které tam mají být, tam jsou. Dovnitř jsem si nalepila plno samolepek a vyrobila jsem si i deník na příští rok se stejným motivem, takže budu pěkně ladit :D. Fakt z toho mám radost, protože už mám plno plánů právě na rok 2017, takže můžu směle dopisovat a nemusim to pak honit všechno na poslední chvíli v prosinci nebo lednu.




Přehrané fotky na HDD - splněno, kromě roku 2016
Druhý splněný bod následoval záhy. I když jsem se v tom docela plácala, protože jsem to chtěla mít opavdu v pořádku. Fotky mám v albech s názvy např. Vánoce 2016, Narozeniny já 27 atd., poté jsem je rozdělila do dalších alb podle roku vyfocení- 2013, 2014, 2015, až jsem koukala, jak moc starý fotky tady mám :D. A tohle všechno pak hodila na HDD. Chybí mi tam jediný rok a to letošní. Na ten už mám ale samozřejmě speciální složku na ploše, takže mi fotky nelítaj všude možně.

Přerovnaná knihovna - splněno, moje půlka hotová
S knihovnou to bylo trošku horší. Přiznávám, že jsem na ní začla pracovat teprve před 14 dny, ale zato bylo za dva dny hotovo :D. Fotky jsem pořídila ihned po předělání, takže teďka už zase vypadá trochu jinak, ale základ je stejný. Jen pro připomenutí, původně jsem měla knihy řazeny podle barev.




Bordel v garáži - splněno na 50%, krabice koupený, zatím in progress
Obrovský úložný boxy jsem koupila minulý víkend, ale ještě bohužel nebyl čas přerovnat do nich ten bordel. Myslím ale na to a snad v říjnu nebo listopadu se k tomu dostanu.


Koupený batoh - nesplněno vzhledem ke změně finanční situace
Bohužel peníze na batoh nezbyly. Každopádně ho potřebuju tak jako tak, takže jsem to vyřešila způsobem, že si k svátku přeju peníze a z toho si batoh nakonec koupím.

Dopsání článků - nesplněno ani omylem
Přiznávám se, že na tenhle bod jsem opravdu ani nesáhla. Určitě články dopsat chci, každopádně to bude vážně běh na dlouhou trať.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak a je to za mnou :) Máte taky nějaké podobné povinnosti, do kterých se vám nechce? Klidně mi napište a inspirujte mě na podzimní rest list.

Krásnou podzimní sobotu vám přeju a doufám, že zrovna neuklízíte.

Váš Andreják

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...