sobota 30. září 2017

Jak jsem zářila 2017

Před chvílí jsme se vrátili z dovolené po jižních Čechách a po dlouhé době musím říct, že se mi zpět vůbec nechtělo. Zastávám heslo, že z dovolené domů by se měl člověk těšit stejně jako na ni, a doteď mi to celkem vycházelo. Tentokrát to bylo ale všechno nějak jinak. Možná tím, že jižní Čechy tak miluju, možná tím, že nám vyšlo fakt krásný počasí a možná to bylo vším dohromady. No, každopádně to dopadlo tak, že se tam za měsíc vrátíme. Prostě se nedá nic dělat :D








A mezitím, co já budu hledat hotely, tak se koukněte, co všechno jsem ještě kromě výletování po Jindřichohradecku stihla. Shrnutí září je tu!

- hned první víkend se v Hradci konaly tradiční Slavnosti královny Elišky a my jsme se na ně po dlouhé době vydali. Využili jsme počasí na první podzimní focení a já asi poprvé a naposled letos vytáhla pončo :D.






- celé září bylo ve znamení hub - hodně hub - s Kubou jsem byla jen asi jednou nebo dvakrát, pak jsem byla pokaždé v práci. Jemu to ale asi nijak nevadilo, protože i tak nosil plné koše a momentálně máme totál nacpanej mražák. Vypadá to na houbovou zimu.

Čenda asistoval :D

- s Denčou z práce jsme dvakrát vyrazily na palačinky. Nejdřív jsme se stavily v Lišákovi a pak zkusily Férovou palačinkárnu. Asi z toho udělám tradici, protože tak dobrý palačinky jsem ještě nežrala. Momentálně tomu teda dost konkurujou palačinky od Sv. Floriána v Jindřichově Hradci, ale v Hradci Králové prostě vede Férová palačinkárna :D.

Lišák

Férová palačinkárna


- po dlouhatánské době jsem napsala dopis, o čemž jsem vám už stihla i sesmolit článek. Asi jsem se přechválila, protože od té doby jsem nebyla schopná napsat nic. No zítra na tom zapracuju!

- v půlce měsíce jsem se vydala do upršeného Brna. Vyrazily jsme tři holky a myslím, že i přes to šílený počasí se to docela vydařilo. Ani jsem netušila, jak pěkné muzeum tam mají. Rozhodně doporučuju navštívit! Já jsem si samozřejmě nemohla nechat ujít vyfocení všech Levných knih, které jsem tam potkala (což jsem teda udělala i teďka v Českých Budějovicích - asi nějaká pracovní deformace).




Levné knihy everywhere! :D

- začala jsem ve velkém objednávat dárky. Ano, ano, je to tak. A už teďka se těším, jak si užiju klidný prosinec jenom čekáním na Ježíška a ne lítáním po obchodech! :)

- Kuba podal výpověď. KONEČNĚ! Všechno se tak nějak uklidnilo a my si díky tomu užili dovolenou.

- začal tradiční předprodej lístků na Rock for People, takže už je máme samozřejmě doma! 

- po hodně hodně hodně dlouhé době se taky našel čas něco tvořit. Kreslila jsem do deníku, začala vytvářet diář na 2018 a spoustu dalšího :)


- odjeli jsme na dovolenou do jižních Čech. Sesmolím vám o tom asi rovnou několik článků, protože jsem si nečekaně dovezla 1114 fotek. MAGOR! V travel wishlistu na loňský rok mi tím pádem už zbyla jenom Litomyšl, kterou snad letos taky stihnu.





- a na dovolené jsem taky oslavila svátek. Dárky vám ukážu v nějakém dalším článku :)

Od října mi začíná oficiální podzim a shánění dárků pod stromeček na plný úvazek. No ani nevíte, jak já se těším. Na celou tu atmosféru a přemýšlení, co by se komu líbilo a hodilo. Tak mě to nakoplo, že jsem už dneska opět něco objednala :D. Jinak na IG budu asi ještě nějakou dobu spamovat s fotkama z dovolený, takže koho by to zajímalo, tak se klidně můžete kouknout.

Krásný poslední zářijový večer!

Váš Andreják



Kytička k svátku od mamky

2 komentáře:

  1. Ty jo, ty už budeš shánět dárky pod stromeček? To já ještě vůbec nezačala ani plánovat. Vůbec na Vánoce nemám čas a chuť nějak. Mám pocit, že to totiž vůbec nebude zpomalení, spíš další frmol. :)

    Ale krásné a prozářené fotky. Sluší ti to na těch, kde jsi. A kytička ke svátku je krásná, moje mamka se taky jmenuje Andrea a dostala malé karafiátky. Ty jsou podle mě úplně úžasné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď po skoro 14 dnech už mám skoro nakoupeno :D Já si chci pak vždycky užít ten adventní čas v klidu a ne se s ostatníma hnát na lov na poslední chvíli :)
      Moc díky za pochvalu <3 a pozdravuj mamku, má krásné jméno :D:D

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...