sobota 23. prosince 2017

Když někdo něco umí 💓

Vždycky jsem si myslela, že jsem celkem kreativní člověk. Vždycky mě bavilo něco tvořit. Vždycky jsem doufala, že se něčím kreativním a tvořivým budu živit. I ten blog je vlastně něco na ten způsob a i když mě neživí, tak mě opravdu hodně baví. A tak si furt tak sním a přemýšlím, co já jednou budu dělat, až budu velká. Až se opravdu budu rozhodovat o svém životním povolání.... A pak jsou mezi námi lidi, kteří už jasno mají a ten svůj sen dotáhli do konce. Nad jejichž výrobky člověk jenom žasne a nestíhá se divit. A přesně mezi ty patří moje švagrová.



Radčiny výrobky jsem vám už ukazovala několikrát. Většinou jsou to háčkované hračky, ale dostala jsem od ní už i nádherné záložky a náramky, a pozítří možná pod stromečkem rozbalím cardigan! Furt tajně doufám, že to stihla, ale když ne, tak se nic neděje. V březnu mám narozeniny. Před Vánocemi má celkem dost napilno, aby všechny děti našly pod stromečkem to, co si přály. Letos už to nestihnete, ale na příští rok tam můžete najít takové krásné háčkované hračky i vy :)



Fantazii se meze nekladou a i když teďka zrovna frčej nejvíc mimoni, mně zvládla uháčkovat i mumínka :). Stačí si říct a já myslím, že ona fakt zvládne cokoliv....

Však mrkněte na její stránky tady.

Rádě moc fandím, a tak jsem se jí nabídla, že jí budu výrobky fotit. Nejsem žádný profesionál, ale přece jenom to vypadá aspoň trochu líp než fotky z mobilu. Tak klidně dejte vědět, jak se vám to líbí.










Já jdu pomalu poklidit a připravit se na ten zítřejší slavnostní den!
Krásné Vánoce vám přeji.

Váš Andreják

4 komentáře:

  1. Teda, to je nádherné! ♥ Taky bych chtěla umět takové věci tvořit, ale prostě nejsem dost šikovná a asi ani trpělivá. :)

    Hezké Vánoce přeji!

    OdpovědětVymazat
  2. Klobouk dolů, to je opravdu krása!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné a veselé Vánoce!
    To je nádherné :) bohužel já tohle neumím, každopádně vždy klobouk před tím, kdo to umí.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Moc všem děkuju za krásné komentáře <3

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...