pondělí 19. března 2018

🎂🎁 Narozeniny nejsou jenom o dárcích, ale stejně ....

... se na ně vždycky těším!

Těším se na celou tu atmosféru při rozbalování, kdy se kolem vás rozlíná vůně dortu, čaje, kafe a květin. Kdy kolikrát vůbec netušíte, čím se vás vaši blízcí rozhodli obdarovat, takže je to stejně napínavý jako na Štědrý den. A taky se těším na ten okamžik, kdy konečně roztrhnu papír nebo otevřu dárkovou taštičku a tam najdu to, co mi v tu chvíli udělá opravdu obrovskou radost.


A musím říct, že letos se to opět maximálně povedlo. I když slavím narozeniny vždycky na několikrát, což se vlastně v závěru dá považovat za výhodu, protože si ten pocit a okamžik překvapení užiju hned vícekrát. S kamarádkou jsem si zašla na snídani, s další jela na výlet, s partou oslavila narozeniny v hospodě, Kubovi rodiče mi přichystali oslavu a ještě jedna mě čekala u mojí mamky a ségry. Vrcholem toho všechno byl ale výlet s Kubou.

O tom však dnešní článek není, dneska to bude výhradně o tom materiálním.

Tak se pojďte podívat, co mi letos udělalo radost.



🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎁

Hlavním letošním materiálním dárkem byl bezpochyby nový mobil od Kuby. Opustila jsem svého oblíbeného výrobce Nokii (poprvé v životě) a zkusila ho nahradit Huaweiem. Abych byla přesná, tak konkrétně modelem Mate 10 Pro, a musím říct, že jsem naprosto spokojená. Ta věc umí hafo vychytávek, který ještě ani neovládám, ale pro moji běžnou potřebu naprosto vyhovuje. Jediné zklamání byla absence 3,5mm jacku a jiný rozměr nabíječky, takže musím všude tahat tu jednu svoji a nemůžu si třeba půjčit od Kuby nebo kolegyní v práci. Baterka ale vydrží fakt dlouho, takže žádná tragédie.


Od Kuby a ségry jsem taky dostala dvoje nové šaty, které jsem si asi před měsícem vybrala na reserved, kde zrovna probíhaly obrovské slevy. Po dlouhém rozhodování jsem nakonec kývla květinovému vzoru, který se mi už delší dobu líbí a chtěla jsem ho vyzkoušet. A musím říct, že je to úplná bomba. Nejradši bych teďka nenosila nic jinýho než tyhle šaty. Parádní je taky střih, jelikož jsou šaty s dlouhým rukávem a to mi nějak s přibývajícím věkem vyhovuje mnohem víc než rukáv krátký nebo žádný. Fakt se v nich cítím hodně dobře a asi je to i vidět, protože mi šaty chválej i chlapi, což se normálně moc nestává :D


A jak jsem se o slevách vlastně dozvěděla? Díky svojí kamarádce Lucce, která mi nakonec k těm šatům vyrobila náramky. Teďka jako nejnovější novinku má kolekci minimalistických náramků a musím říct, že jsem se do nich asi zamilovala. Koukněte kdyžtak k ní na FB nebo IG a třeba si taky něco vyberete.


Od mamky jsem kromě nádherného dortu a kytice (které vám ukážu u shrnujícího článku z března) dostala hlavně boty. Už delší dobu jsem chtěla nějaké pěkné jarní boty k šatům na vyšší podrážce a nakonec jsem jedny krásné vybrala v Deichmannu. Jsou z kolekce Ellie Goulding a zrovna byly taky v akci (to je ale náhodička!). Jelikož mi pěkně sedly, mohla jsem si je minulou sobotu rozbalit jako dárek. Od té doby jsem v nich nachodila už celkem dost kilometrů a jsem opravdu nadšená. Přemýšlím dost vážně, že si v tomto střihu pořídím ještě několikery další páry.



K botám jsem ještě dostala jako překvapení tuhle nejroztomilejší cukřenku. Na Instagramu Molly v knize jsem zjistila, že je k prodeji celá čajová řada, takže teďka přemýšlím o tom, jestli potřebuju nutně i čajovou konvičku.



Na oslavě u Kubových rodičů jsem dostala doslova haldy dárků. Tady vím, že to pokaždé bude překvapení a fakt se na to vždycky těším. Všichni už vědí, co mám ráda (knížky, svíčky, kosmetické balíčky, čaje) a podle toho mi pak dárkové balíčky namixují.


Letos do dopadlo takto. Od švagra a švagrové jsem dostala sovičkový svícen, který už dělá parádu v okně. Hlavně jsem si ale rozbalila hrneček s talířkem s motivem kočičky. Jestli je vám tahle malba povědomá, tak se nemýlíte. Celkem dost jste mi kočičí hrneček chválili na instagramu, takže správně, už jeden mám. Prý ještě existuje konvička na čaj, tak asi budu doplňovat sadu.


Od Kubových rodičů jsem obdržela krásný balíček plný čajů, svíček, kosmetiky a taky kouzelných lahviček na přípravu horkých nápojů. Ještě jsem je nezkoušela, tak jsem moc zvědavá, jak to bude chutnat. Klasicky jsem taky dostala čokoládové bonbony, ale ty už jsem samozřejmě zpráskala :D




To, že mě Verča vzala do Dětenic, jste si mohli už přečíst tady. To, jak se jí vysypaly dárky na parkovišti, jsem už v článku taky zmínila. Ale to, jaké to dárky byly, ještě nevíte, takže tady jsou (kromě toho pyžama, které tam bylo omylem :D).

V té tubě vzadu je velká seškrabávací mapa ČR a zrovna s Kubou přemýšlíme, kam ji pověsíme :)

Tužka jako suvenýr z Lanzarote :)

Na řasenku jsem zvědavá, jelikož poslední dobou používám jen tu svoji jednu vybranou

Svíčky, které voní přesně jako Vánoce <3

Tohle tělové mléko už mám jedno spotřebované a bylo úžasné!

Babička mi tradičně dává peníze. Je to pro ni nejlepší, jelikož sama přiznává, že se bojí mi cokoliv koupit, aby se trefila do vkusu. Nakonec to tentokrát ale vymyslela úplně parádně, když jsem obdržela peníze, čaje a knížku.


Ty čaje jsou naprosto luxusní


Knih jsem samozřejmě dostala víc a taky je vám všechny ukážu.

Od Kubíka jsem dostala knihu od blogerky Karolíny ze Život, na který metr nestačí. Já ji sice nesleduji, ale její psaní znám, protože jsem k ní na FB několikrát zavítala. Tak teďka si to dám v knižní podobě a ani nepochybuju o tom, že by to nestálo zato :)





Bývalá kolegyně zná moji velkou zálibu ve Vánocích, takže i výběr knihy pro mě nebyl ničím překvapivým :D. Jako vím o tom, že Nesbo píše detektivky, ale toto? Mega moc se na ten příběh těším :)




A moje současná kolegyně a vlastně i nadřízená zase zná moji zálibu v zápisníkách :D. Myslím, že bych klidně mohla být nominovaná na cenu Největší sběratel zápisníků, který nikdy nebudou použity, ale snažím se s tím něco dělat. Pomalu je zpracovávám, používám je jako diáře, deníky apod. Tenhle motivační zápisník od Danči je ale tak nádhernej, že fakt nevím, jeslti budu mít to srdce do něj začít psát. Ale musim!





Pamatujete si, jak jsem byla nadšená ze Stínu větru a doslova propadla zafónománii? Tak Denča z práce si to taky moc dobře pamatovala a nadělila mi k svátku jeho pokračování! Hned v dubnu mám v plánu se opět ponořit do tohoto úžasného příběhu, který mě v lednu doslova pohltil. Tak snad bude Andělská hra stát zato. K tomu mi nadělila tenhle roztomilej cestovní zápisník, který hnedka doplním prvním výletem z Dětenic :)






Tak a teďka mám zase na půl roku vybráno. Svátek mám až v září, takže mám dost času radovat se ze všech těchhle krásných darů dostatečně dlouhou dobu :). Moc bych chtěla ještě jednou poděkovat svým obdarovatelům, protože vím, že něco jen tak dostat není samozřejmostí. Díky moc za všechny skvělý lidi, který kolem sebe mám a dělají mi radost.

A snad nám všem bude co nejdřív dělat radost i to počasí. Doufám, že stejně jako já už netrpělivě vyhlížíte jaro. Mě v pátek čeká výlet do Poděbrad, tak věřím, že ho budu moct strávit venku v přírodě.

Klidný start nového týdne vám přeji.

Váš Andreják

6 komentářů:

  1. To jsou krásné dárečky! :) Dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám.:)

    Taky jsem letos od přítele dostala k osmnáctinám telefon, Nokii 6. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!
      Tu Nokii ti závidím, i když jsem s Huaweiem spokojená, tak holt Nokia je Nokia :D

      Vymazat
  2. Super dárečky ,tak trošku závidím, já v posledních letech dostávám peníze ,já vím je to super, ale nemám žádný překvápko, což mě mrzí :-( Ale budu myslet pozitivně, jsem ráda, že aspoň někdo dostává dárky a má z nich radost, hned v patek ti přibude další ;-) Jo a Karolínu jsem četla ,pěkný pohodový čteni to je ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě nechci dostávat jenom peníze, i když v případě babičky je to asi fakt jistější :D
      Hele ale jedno překvapení určitě letos mít budeš, dárek ode mě! :D

      Vymazat
  3. Wau. Krásné dárečky jsi dostala! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...