pondělí 4. června 2018

💓 Zpět v Českém krasu - Beroun 💓

💓 Už podruhé jsme se letos s Marge vydaly na Okoř a už podruhé se nám tam nepodařilo dojet. Minule měla Marge špatnou nohu a tentokrát se tam zas pro jistotu konal fesťák :D. No holt nám to tam prostě není přáno. Bohužel jsme to zjistily den před odjezdem, takže propukla menší panika, kam se teda vydáme. Marge má ale v zásobě hned několik míst v okolí Prahy, která chce navštívit, a když mi napsala, že jedno z nich je Český kras, měla jsem fakt ohromnou radost.




Do Českého krasu jsem se naprosto zamilovala, když jsme tam byli s Kubou před pár lety, a od té doby si říkám, že se tam musím někdy vrátit. Zatím aspoň chodím na blog Kopečku, jehož autorka je právě z tohoto kraje a celkem často přidává překrásné fotky, takže se kochám aspoň tímto způsobem. A najednou tam úplně nečekaně jedu taky! Hurááááá!

A přesně kvůli tomuhle jsme nejeli na Okoř!

Ty lavičky byly tak boží, že jsem si musela udělat fotku :)

<3 Knihkupectví Františka Nepila, kde prodávají Továrnu na sny <3 později jsme narazily ještě na knihkupectví Oty Pavla :)

I když bylo původně v plánu dojet až do Koněpruských jeskyní, strávily jsme nakonec celý den v Berouně a myslím, že ani jedna z nás nelitovala. Tohle malebné městečko nás totiž celkem dost překvapilo.














Nejenom, že je tam celkem dost živo, ale mají i nádherné náměstí, můžete se podívat na medvědy z večerníčku a vylézt na rozhlednu. My jsme si to taky samozřejmě nenechaly ujít, u toho jsme si daly čokoládové latté a dobře se najedly.

Úžasný interiér v Café Dvůr




Drbání zádíček


Vstupné na rozhlednu 12 Kč




Městem taky zrovna projížděl nějaký průvod, tak jsme se samozřejmě mrkly i na něj. Chvilku jsme si poseděly v nádherné zahradě na houpačce a pak už se radši vydaly směr nádraží. Počasí totiž začalo vypadat všelijak. Nakonec ale nesprchlo.




Ta zahrada!


Vypadalo to na konec světa :)

A jako bonus nakonec jsem tam potkala kamarádku, kterou, co je rok dlouhej, nepotkám v Hradci, ale v Berouně to najednou jde :D Docela jsme se tomu zasmály. Ona jela s rodinou dál na Šumavu na dovolenou, my s Marge se bohužel vracely směr Praha. Naštěstí cesta zpět probíhala v pořádku (narozdíl od cesty do Berouna, kdy jsme se trochu zasekli v Karlštejně :D), takže jsem stihla i navazující spoj.

Dneska jsem už samozřejmě opět v plném pracovním provozu. Moc dlouho si ho ale "neužiju", protože ve středu už mám znovu volno. Miluju svoji práci, díky které mám tolik volných dní a můžu si pořádně užít letošní léto!

Klidný start nového týdne.

Váš Andreják

3 komentáře:

  1. Nádherné fotky, není co dodat. Ráda si takové fotky z přírody a různých akcí prohlížím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky! ♥
    Neboj, Okoř se vám někdy určitě vydaří. Já tam byla nespočetněkrát a popravdě bych někdy ráda vyrazila zase. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krása :-). Děkuju moc za super den, z Berouna jsem byla nadšená, přijela jsem lehce přismahnutá, ale byla jsem spokojená a příjemně unavená a plná dojmů :-). Bylo to super, už se těším na další výlet ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...