pondělí 13. srpna 2018

Várka z Levných knih XXX.

Páni, máme tu jubilejní třicáté výročí várek z LK. Už třicet měsíců po sobě jsem si koupila těch svých 5 až 10 knih. Když o tom tak přemýšlím, tak je to snad můj jediný návyk, který jsem schopná fakt dodržet :D. Najíst se, vyspat se a koupit si knížku. To, že je už moc nestíhám číst, je věc jiná, ale o tom to dneska není, dnešní článek je o nakupování! :)


Je super, že to vyšlo takhle pěkně na srpen, protože jsem měla v plánu se pořádně vyřádit při focení... no, pak mě tlačil čas, takže výsledek je jaký je. Venku začalo konečně normální léto, mně se podařilo dodržet všechny podmínky nákupu, prostě ideální kombinace. Po hodně dlouhé době jsem se vešla do počtu knih, takže jich mám 5. Celková utracená částka je 375 Kč a pořídila jsem si i jednu klasiku.


Konečně doma
Dětská sci-fi kniha není zrovna šálek mé kávy, ale i tak jsem si ji pořídila. Četla jsem na ni totiž všude tolik chvály, že mi to začalo hlodat. Když jsem ji pak viděla u kolegy, který jen tak něco nečte, zaujalo mě to o to víc. Kniha je ale zajímavá nejen obsahově, nýbrž i graficky. Text je totiž prokládán nejen ilustracemi, ale rovnou komiksovými stripy. Jsem na to moc zvědavá a pokud se mi kniha bude líbit, tak v LK se dá sehnat od stejného autora ještě jedna jeho kniha - Křup!

Cena: 69 Kč


S láskou tvá
Od Patricie Scanlan jsem si kdysi pořídila v LK knihu o Vánocích. Vím, že jsem z toho tenkrát moc odvařená nebyla, jelikož jsem v té době ještě nefandila žánru románu pro ženy. Ha, kde ty loňské sněhy jsou, že? :D Dneska už tyhle romány čtu jak na běžícím páse, takže nastal nejvyšší čas pořídit i další tvorbu této autorky. S lásku tvá by mělo být vyprávění celkem tří žen, což mě zaujalo, protože třeba co se týče Tajemství porodních bab, kde to schéma bylo naprosto stejné, se mi to moc líbilo.

Cena: 79 Kč


Navždy Provence! a Znovu Provence
Už když jsem rozečítala první díl trilogie o Provenci, bylo mi jasné, že si musím dokoupit další díly. Popisování provensálského jídla, přírody, zvyků, ale i charakterů lidí, mi totiž opravdu sedlo a moc se těším na to, co se ještě dalšího dozvím. Doufám, že to bude i něco o "lovu lanýžů", protože tohle téma mě právě zaujalo už v prvním díle a čekala jsem, že se ještě trochu víc rozvine. Tak snad se dočkám :)

Cena: 79 Kč/ks



Romeo a Julie
Hohohoooo, moje sbírka Shakespeara od Československého spisovatele se pomalu ale jistě rozrůstá. Tentokrát došlo na klasiku všech klasik a to Romea a Julii. A opět se přiznávám, že jsem ji ještě nečetla.

Cena: 69 Kč


Já už se jdu pomalu chystat na další odpoledne strávené mezi knihami. Vy mi klidně dejte vědět, co teďka čtete, na co se chystáte, jak si vůbec užíváte léto a jestli tu mám někoho, kdo už se nemůže dočkat podzimu! :)

Krásný start nového pracovního týdne vám přeji.

Váš Andreják

2 komentáře:

  1. O žádné z těchhle knížek nevím, že by existovaly, natož, že jsou v Levných knihách. Ale tak přeji, ať se líbí! :D ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekecej, Romea a Julii přece stopro znáš :D
      Moc díky, srpen byl tak strašně hektickej, že jsem úplně vypadla ze čtecího tempa :( už se nemůžu dočkat září, až se všechno uklidní :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...