pondělí 25. prosince 2017

Knížky, které jsem si rozbalila pod stromečkem

Knihomolovo nejoblíbenější období právě probíhá v plném proudu, a tak je nejvyšší čas vám ukázat nějaké nové přírůstky. To jen kdybyste náhodou svých vlastních knih našli pod stromečkem málo, tak abyste se třeba mohli inspirovat :D Myslím ale, že to asi nehrozí, takže tohle bude spíš taková chvástačka.


Letos jsem knih dostala míň než loni a myslím, že loňské rekordní číslo - 33 knih - už asi jen tak nepřekonám. I tak se mi jich ale sešlo přes deset a opět většina z nich pochází od nás z Levných knih. Od jedné kamarádky jsem pro jistotu dostala poukázky, protože se bála, aby mi nedala něco, co už doma mám. No, vzhledem k tomu, že se mi letos pár dárků sešlo víckrát, tak to byl velice dobrý nápad :D.






Knih jsem nakonec dostala 19, což je super číslo. Už jsou pěkně založené v knihovně a čekají ve frontě, až na ně dojde řada. Dostala jsem i pár knížek ze svého wishlistu, které mi nadělil Kuba. Jelikož i tak je těch knih opravdu hodně, nebudu se tu o nich speciálně vypisovat, ale proklikem se dostanete na jejich anotaci na cbdb.cz.

Speciální dárek - kovová záložka od Kuby :)

Tak pěkné pokoukání vám přeju a napište mi, jaké knížky jste dostali vy :)

Váš Andreják


























4 komentáře:

  1. No tak to je pořádná nálož! :) Já letos opět nedostala žádnou knihu... Zkrátka jsem asi ve špatném hnízdě. A podle názvu mě zaujala ta péče o podlahy - škoda, že odradí komentáře čtenářů. Snad budeš mít Ty jiný zážitek ;) Krásné svátky, Andrejko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nedostat ani jednu knížku, tak to snad nepřežiju :D I když jeden rok se mi podařilo dostat jen jednu jedinou knihu! Díky bohu, aspoň za ni :D Jj, taky jsem na to koukala, ale tak uvidím, už se párkrát stalo, že to hodnocení nakonec vůbec nesouhlasilo :)
      Tobě krásný nový rok! :)

      Vymazat
  2. Krásné knižní dárečky! :)
    Já jsem dostala spoustu knížek, od přítele rovnou tři a nádherné a veliké, z toho dvě v angličtině a všechny tři o historii. :) Doma pod stromečkem jsem našla poukaz do knihkupectví na pětistovku, šestý díl Husitské epopeje a dvě knížky v němčině. Jo a slovník hovorové němčiny. :) :D

    Měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pak k tobě nemám vzhlížet, když dostaneš takovýhle knihy? :D Já se s těma svýma můžu jít zahrabat :). Nedávno jsem kolegyním v práci četla, kolik jsi loni přečetla knih v angličtině a němčině a všechny jenom obdivně řekly: "Týýýýjo". To jen abys věděla, že nás je víc, co tě obdivujeme :) Tak ať ti to i dál čte jako dosud.

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...