sobota 21. dubna 2018

New In březen 2018 - knihy 📚

Volné jarní dopoledne znamená pouze jediné - jít ven na pořádnou procháku NAPSAT ČLÁNEK o nových knihách za březen, protože co si budem... už je půlka dubna, takže je potřeba s tím trochu pohnout. Várku z LK už máme tenhle měsíc za sebou, takže tentokrát vám ukážu knihy z normálních knihkupectví. Jedná se ale o dárky ještě z narozenin, takže mě hřeje na srdci, že jsem vlastně vůbec neutrácela (a proto jsem to pro jistotu dohnala minulý týden obrovskou objednávkou z Megaknih :D).
Tak žádný okecávačky, jdeme rovnou na to, ať můžu taky vyrazit ven za sluníčkem.

EDIT: Za sluníčkem jsem vyrazila rovnou a článek dopisovala 4 dny poté, toť malá vsuvka :D 



Co za krásné knihy jsem teda ještě dostala k narozeninám?

Losos v kaluži
Nemůžu začít ničím jiným než Lososem, protože i když jsem ji ještě ani neotevřela, tak už teďka je to srdcovka. Minimálně díky tomu, jak se ke mně vlastně dostala. Moje vlastní ségra se totiž přes IG seznámila s Markétou, sešly se, Markéta ségře podepsala pro mě knížku a já o tom vůbec nevěděla. Jako ani si nedokážete představit ty pocity, když mi tu knížku dala. NEUVĚŘITELNÝ! Rozhodně chci Lososa přečíst ještě teďka v dubnu.


Pan Theodor Mundstock
A tady máme jednu povinnou četbu, kterou jsem opět ještě nečetla. Každý určitě zná od Fukse Spalovače mrtvol, kterého jsem pro změnu taky nečetla, ale kdo zná Theodora? Hm? Víte, že o druhé světové válce si "ráda" přečtu cokoliv a věřím, že ani tato kniha mě rozhodně nezklame.


Muffin a čaj
Na Muffina jsem se zrovna dneska vrhla a musím říct, že zatím pohodové čtení. Stránky utíkají jako nic, ale největší radost mám z toho, že se jedná o knihu českého autora. Já teďka s napětím čekám na jinou knihu z českých luhů a hájů a to na na Černookou od Aničky, takže tohle je pro mě takový předvoj a příprava.


O kocourovi a bručounovi
V posledním shrnutí nákupů v LK jsem vám ukazovala jednu z knih z trilogie o kocourovi, který se jmenuje Lední medvěd. Jednalo se o poslední díl a tradáááá, tady máme ten prostřední. Už se těším, až se zase ponořím do vyprávění o úžasném kocourkovi, kterého si jeho páníček našel na Štědrý den.


V břiše draka
Tuto knihu jsem dostala od kamaráda, který ví, že moc ráda cestuji. On sám ji kdysi dávno taky dostal, ale narovinu přiznal, že to prostě není čtení pro něj a že by byla škoda, kdyby se mu válela v knihovně a zbytečně se na ni prášilo. A tak se V břiše draka dostala ke mně. Asi to nebude moc veselé čtení, jelikož jde o vyprávění o drogách a hlavně podmínkách v čínské věznici. Každopádně jsem dost zvědavá a doufám, že se i hodně dozvím.


Století Miroslava Zikmunda
A od toho samého kamaráda jsem dostala i Století Miroslava Zikmunda a musím říct, že mi tím teda naprosto vyrazil dech. Jako ale opravdu. Ta kniha je ÚŽASNÁ! Je to teda těžká bichle, ale kdo by se divil, když je celá tištěná na křídovém papíru. Ty fotky jsou naprosto peckový a já se už nemůžu dočkat, až se do knihy začtu!


A když už jsem ještě v tom ukazování dárků, tak samozřejmě nesmím opomenout nádherné záložky, zápisník a propisku, které jsem dostala od Marge. Záložky už procházejí prvními zkouškami! :D



Uf, tak než jsem dopsala tenhle článek, přišel mi balík z Megaknih. Jedna z objednaných knih byl i dětský Rok v lese a já mám teda pocit, že jsem se asi zamilovala. Ale o tom vám napíšu zase něco až příště. Teďka jdu hodit nohy nahoru, jelikož jsme se před chvílí vrátili z 18kilometrový túry a popravdě mám fakt dost :D

📚

Tak krásný víkend!

Váš Andreják

2 komentáře:

  1. Líbí se mi ta knížka do Fukse. :)

    Měj se krásně! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) pak dám určitě vědět, jaká byla.
      Taky se měj krásně a užívej to boží jaro, co je venku! :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...