sobota 28. dubna 2018

New In - duben 2018 - knihy

To máte takhle doma na lednici pod magnetkou připevněný slevový poukaz na e-shop Megaknih a najednou si všimnete, že už za chvilku propadá. Takže uděláte co? Takže kouknete do všech svých možných i nemožných knižních wishlistů a uděláte giga objednávku, samozřejmě. A když konečně balíček dorazí, tak si všimnete čeho? No přece toho, že jsme si opět objednali jen a pouze YA a dětskou literaturu. No, nedá se svítit, na klasiku mám Levné knihy :D. A víte co je úplně největší podpásovka? Že se zbožím přišel další slevový poukaz, koloběh se tudíž opakuje a já už pomalu vybírám další knihy, které si koupím v květnu. Doufám, že v tom nejsem sama. Prosím, napište, že ne :D





Teď se ale pojďte podívat se mnou, co přišlo v dubnu:

Rok v lese
A rovnou musím začít tím nejkrásnějším a nejroztomilejším a úplně nejbožejším! Rok v lese jsem měla na wishlistu už dlouho předtím, než měl vůbec vyjít. Chtěla jsem si ho koupit jako památku na Třebíč, ale když jsem se na něj ptala v místním knihkupectví, zjistila jsem, že se posunulo datum vydání, takže jsem odjela s prázdnou. A teďka na jaře jsem se tedy konečně dočkala :) A já tu knížku prostě miluju! Poslední dobou si docela na těchhle velkých obrázkových leporelech ujíždím a zrovna u Roku v lese jsem hnedka první večer strávila neskutečný množství času. No, co vám budu, už zas sjíždím e-shop a hledám další podobné knihy.


Dveře do prázdnoty
Četl jste někdo Archiv? Já jsem na něj za pár korun narazila v LK a moc se mi líbil. Zjistila jsem si samozřejmě, že má pokračování a furt doufala, že se u nás objeví taky. No, čekala jsem na něj asi dva roky, pak jsem to vzdala a objednala ho za plnou cenu, takže předpokládám, že během příštího měsíce se stopro dostane do LK :D.


Dash & Lily - Kniha přání
Vánoční tématiky není nikdy dost, proto jsem si pěkně na začátku jara objednala právě tuto knížku :D. Kniha je napsaná dvěma autory a jelikož jsem takhle už četla Willy Graysony a fakt se mi to líbilo, věřím, že nebudu zklamaná ani v tomto případě. Navíc jedním z autorů je David Levithan, který právě napsal i svojí verzi Willa Graysona. To už samo o sobě zklamat nemůže.


Smrtná zima
Přiznávám se hned na začátku, že tuhle knihu jsem si kupovala hlavně kvůli obálce. Ta je totiž prostě nepřekonatelná. Jedná se o první díl fantasy trilogie a jelikož tenhle žánr u mě poslední dobou celkem frčí, nebylo zbytí a knihu jsem musela mít.

 
Líbali jsme se
A úlovkem roku se stáváááááá. Jakože Líbali jsme se za 54 Kč? Jakože cože? No to jsem tam nemohla nechat ani za nic! Tato kniha s LGBT tématikou vznikla na základě skutečné události, kdy se dva kluci rozhodli společně překonat Guinnessův rekord v líbání a upozornit tím na předsudky panující ve společnosti. Je to jedna z mála knih, kterou jsem se rozhodla půjčit jedné kamarádce a dokonce ji bude číst dřív než já, tak jsem zvědavá, co mi na ní řekne :)


A to máme pro dnešek z "novinek" vše. Nikoho asi nepřekvapí, že než jsem stihla dopsat tenhle článek, využila jsem další slevový kupon a objednala další várku :D. Je to děs běs se mnou, ale nutně jsme potřebovali průvodce Gruzií kvůli letošní dovolený, tak když už budu platit poštovný, tak jsem k tomu něco přihodila, žejo :D.

Prosím napište mi někdo, že nejsem takový nákupní blázen jenom já!

Krásné skoro léto vám přeji a pořádně si užijte víkend ❤

Váš Andreják


2 komentáře:

  1. Všechny knížky, co sis koupila, jsem si taky svého času chtěla přečíst. No, pokud mě to někdy napadne v budoucnu, asi si je spíš půjčím v knihovně. :D Ať se ti líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně doporučuji Rok v lese! Chápu, že je to dětská knížka, takže asi momentálně nezajímavá, ale ona je tak boží. Už jsem nad ní strávila několik večerů a pořád se nemůžu vynadívat <3 :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...