středa 13. ledna 2016

Co chci všechno stihnout v roce 2016

V minulém článku jsem tak trochu naťukla moje plány na tento rok. Nevím, jestli bude šťastný, jelikož numerologii nerozumím, ale co vím je to, že si ho chci užít. Poslední dobou se furt tak nějak hledám, pořád mám uvnitř sebe věci z minulosti, které mě bolí a nedokážu se kvůli tomu soustředit na přítomnost, natož na budoucnost. Přemýšlela jsem, jestli vůbec mám nějaké body sepisovat, nebo to prostě nechat tak nějak plynout a ono to nějak dopadne. V tomhle okamžiku jsem ale zjistila, že to prostě musím mít sepsané. Vlastně stejně jako když dělám shrnutí uplynulého roku, kde se ohlížím za tím vším úžasným, co jsem zažila, tak i pro nový rok si potřebuju odškrtávat a vědět, co pěkného mě ještě čeká. Trochu jsem se nad tím zamyslela a nakonec sepsala pár bodů, které chci určitě letos stihnout. Asi začnu tím nejdůležitějším....



- Chci být větší optimista, nehledat za vším to špatné a hlavně se stejně smýšlejícími lidmi obklopovat. Bohužel je to všude kolem, všechno je konec světa, všechno je špatně a tohle radši nedělej, tady máš jistoty blablabla. Už to nejde vydržet. Každý člověk má občas problémy, ale poslouchat to od rána do večera a ještě řešit problémy za jiné, na to je můj život moc krátký. Snažím se teďka za každou špatnou věcí vidět něco dobrého.

- Chci se naučit být klidná a hned nevybouchnout. To mi dělá hodně problém v práci. Většinou mě někdo vytočí, já vidím rudě a nejsem schopná racionálně přemýšlet. Poslední dobou se snažím nejdřív zhluboka dýchat, chvilku počkat a poté teprve konat.

- Chci cestovat a je jedno, jestli to bude v rámci ČR nebo po světě. Zjistila jsem, že jsem většinu Čech ani neviděla a to je myslím fakt škoda, takže letos klidně procestuju celou Českou republiku :).

- Chci vybudovat domov. To znamená, že budeme dál pokračovat v rekonstrukci. Letos jsou v plánu nová okna a snad dokončíme obývák.

- Chci dělat věci pořádně. Když něco začnu, často se mi stává, že ztratím to počáteční nadšení a přestanu se určité věci věnovat opravdu naplno. Hrozně mě to mrzí, protože jsem takhle přišla už o plno koníčků a zálib, které se třeba ještě ani nestihly pořádně rozjet.


To by byly asi ty hlavní a dlouhodobější body pro rok 2016 a teďka k těm menším:
- Chci si nechat odrůst barvu vlasů a pokud možno se delší dobu nebarvit
- Chci víc číst
- Chci zažít pořádný relax ve wellness centru
- Chci si užít koncerty a hlavně RFP!
- Chci si dělat pravidelně radost maličkostma
- Chci jíst dobrá jídla (a naučit se trochu vařit) :))
- Chci pokračovat v plavání
- Chci hodně fotit

- Chci konečně pořádně ŽÍT!


Tak to máme za sebou a tímto článkem končí trilogie mých shrnutí a plánů :D

Mějte se fajn a příště už si dáme něco z jiného soudku.
Krásnou středu!

Váš Andreják

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...