středa 8. června 2016

Pepco New In

26. května se v Hradci otevírala druhá prodejna Pepco. Jelikož tam pracuje moje ségra, rozhodla jsem se, že se tam půjdu taky podívat hned první den. No řeknu vám, že to bylo peklo :D. Řvoucí děti, narváno k nehnutí, fronty na kabinky a tak podobně normálka. V jednu chvíli jsem si říkala, jestli ty lidi netušej, že úplně tu samou prodejnu už jednu v Hradci máme? Každopádně mě to neodradilo a nakonec jsem si koupila 5 věcí. V Pepcu nakupuju docela ráda věci do domácnosti, protože popravdě se mi prostě nechce dát za kelímek na kartáček 200 Kč, když tady ho koupim za 39 a slouží úplně stejně. Pravidelnou koupí jsou taky silonky a punčocháče, mají neuvěřitelnou výdrž a opět cena je skoro zadarmo. Tentokrát jsem si ale nekoupila nic z toho. Vyhrály to dvoje kalhoty, tepláky, legíny a maxisukně.
Omlouvám se za šílenou kvalitu fotek, teďka na to koukám a fakt to není dobrý :/


Sukně
Pro tuhle sukni jsem šla cíleně. Maxisukni jsem chtěla už dlouho, ale prostě nějak nebyl čas chodit po městě a hledat. Barva super, dýlka super, dá se v tom jezdit na kole, paráda :D Ještě mám v merku maxišaty, tak snad během léta nějaký seženu.


Kalhoty
Další koupě, kterou jsem plánovala. Poslední kalhoty tohodle typu jsem si rozervala asi před dvouma rokama (!!!) a nebyla si schopná od tý doby koupit jiný. Takže jsem si pro jistotu koupila dvoje, že jo :D







Tepláky
No a tyhle tepláky jsou prostě paráda. Poslední dobou chodím hodně do lesa, na procházky, jezdím na kole atd., takže jsem je už několikrát využila a jsem naprosto spokojená. Navíc mi vyhovuje, jak jsou dole zúžený do gumičky, protože mi jsou skoro všechny kalhoty dlouhý a courám je po zemi, případně se mi zamotaj nohavice kola. Tady to konečně nehrozí, huráááá!


Samozřejmě jsem si už vyhlídla nádhernou sukni s papouškama, takže se obávám, že tenhle měsíc asi budu taky utrácet :D. Teďka momentálně se ale bude utrácet za cestování, protože v sobotu odjíždíme do Českého Krumlova na prodloužený víkend a já se už nemůžu dočkat. Další článek proto asi bude až za týden a hádejte o čem asi tak že jo :D

Předem přeju pěkný víkend! :D

Váš Andreják

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...