pátek 2. června 2017

Můj život v květnu 💮

Asi tři dny jsem přemejšlela, jak vůbec uvést tento článek a vlastně i shrnout celý květen 2017. Slova mi nějak nelezla přes klávesnici, všechno mi přišlo takové strojené a nepřirozené, až jsem se to nakonec rozhodla shrnout do dvou jednoduchých vět, který to pravděpodobně vystihujou úplně nejlíp:

Letošní květen byl měsíc, který mi připadal nekonečný a zvládnul v sobě obsáhnout úplně všechno. Radosti i trápení, strasti i slasti. 

A co to teda vlastně znamená? 





💮 začátek května jsem strávila ještě ve Vietnamu

A hodně jsem drinčíkovala :D

💮 po návratu následovalo několik naprosto mrtvých dní, kdy mi bylo líto, že nejsem venku, protože bylo nádherně, ale neměla jsem sílu. Musela jsem vybalovat, prát, uklízet, zdravotně se zotavovat....

a taky trochu obveselovat duši :)

💮 s velkou radostí jsem se opětovně návratila do práce <3

a dala jsem si hnedka zmrzku

💮 podruhé jsem se zúčastnila Pecha Kucha Night a tentokrát to byla vážně pecka, líbili se mi všichni. Tuhle akci miluju, protože se člověk dozví plno nových informací o dění ve městě i po celé ČR, pozná plno zajímavých lidí a taky hlavně jejich projekty. Jsem fakt ráda, že Bio Centrál Pechu pořádá.

💮 taky jsme se jeli podívat na Lord of the dance v Pardubicích a bylo to takový trochu zklamání. Byla jsem na nich cca před 15 lety, takže jsem se těšila na novou show a místo klidu, přírody a pěknýho tancování jsem dostala nálož kýče, kurvích krojů a odbarvených blond hlav :D ale i tak jsem ráda, že jsem na ně zase zašla :)



💮 dostalo se i na první letošní gilovačky - zkoušeli jsme grilovat kapra a byl boží! Následoval hamburger, párečky obalený slaninou a krkovička :)

kapřík <3


a taky jsme si dávali plno jinejch prasáren :D

Naprosto luxusní salát s hermelínem z Útulku




💮 konečně jsem vyrazila ven fotit a bylo to úžasný. Člověk se vrací nabitej energií. Navíc máme vedle baráku nově narozený hříbátko <3







💮 bookla jsem víkend v apartmánu v Červený vodě, protože co? Protože sny se mají plnit, takže se vydáme na výlet do Králík :) strašně moc se těším!

💮 bohužel jsem moc nečetla. Nakonec jsem zvládla tři knížky, ale o tom se rozepíšu až v samostatném shrnutí :)

💮 s mamkou jsme si zašly na running sushi a musim říct, že to bylo něco neuvěřitelnýho. Co nejdřív musíme vyrazit znova.






💮 a taky jsme s Kubou koupili lístky na přednášku Dominiky, na mistrovství Evropy v ženskym basketbalu, na talk show Kvůli Čeho? a tam jsme ale 26.5. bohužel už nedostali. Ten pátek jsem totiž skončila v nemocnici s plicní embolií a trombózou. Veškeré plány na víkend proto padly a já si užívala nemocniční koloběh po rentgenech, ultrazvucích a EKG. Píchali mi do břicha fraxiparin a rozpouštěli tromby. A od příštího roku slavim dvoje narozeniny :D



Z pokoje jsme měli naprosto překrásný výhled, takže jsem skoro furt čuměla z okna :)

💮 posledního května jsem se vydala do Prahy na vstupní lékařskou prohlídku, takže teďka už to mám spočítaný a Levný knihy se mě jen tak nezbavěj :D




Kromě toho všeho jsem taky třeba stihla jít se ségrou bruslit (jo, to jsem měla už tu embolii) a musím říct, že to bylo super! Teďka mám bohužel klidovej režim, což vypadá tak, že akorát chodím do práce a zbytek dne lítám po doktorech. Z toho nic nedělání se mi už povedlo si zablokovat záda, což je fakt paráda, když se nemůžete moc hnout :D. Nebudu si ale stěžovat a radši vám něco o tý trombóze a embolii sepíšu zvlášť :)

Na závěr si dáme klasiku, takže se loučím jako vždy fotkou Čendy :D. 

Parádní víkend vám přeju!

Váš Andreják

Čenda si hraje na kytičku :D

2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Děkuju :) naštěstí je vše ok. Ne, že bych byla ráda, že jsem trombotik, ale jsem ráda, že se konečně přišlo na to, co mi vlastně je. Takže já jsem teďka asi fakt spokojená :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...