úterý 11. července 2017

Várka z Levných knih XVII.

Tempo posledních dní se trochu zklidnilo a já mám konečně čas pravidelně přispívat. Dokonce se mi po hooooodně dlouhé době podařilo předpřipravit si pár článků dopředu, takže do teď do vás budu valit :D.

A nezačneme ničím jiným než mými milovanými knížkami :).

Opět už mám za sebou výplatu (btw. moji první opravdickou v Levných knihách) a to se muselo oslavit. Dopadlo to tak, že jsem si místo normálních 5 knih donesla domů 9 kousků a to jsem se ještě držela zkrátka. Letošní léto je totiž nějak výživný, co se týče novinek v LK. Přišlo nám totiž kvantum YA. Něco jsem nakonec koupila teďka, něco jsem si musela nechat opět na příští měsíc a fakt nevím co dřív.


Celková utracená částka je ale stále pod pětistovku. Nakonec to dalo krásných 411 Kč, což je prostě za to množtví knih fakt vtipná suma. Podařilo se mi mezi tu nálož YA a románů nacpat dokonce i jednu klasiku a tentokrát to opět vyhrála moje neoblíbená poezie (furt se nevzdávám! :D).



Drobný poklesek
Miluju naprosto nic neříkající anotace a to přesně tahle knížka má. Je to vždycky jedno veliký překvapení, protože člověk vůbec netuší, co se z toho nakonec vyklube. Jo a taky doplňuju svoji sbírku Fortuna Libri, žeano.

Cena: 69 Kč



Tajemství porodních bab
Opět Fortuna Libri do sbírky a taky prej pěknej krvák. No jsem na to zvědavá, jestli se mi to vůbec bude líbit, každopádně obálka je nejkrásnější :D

Cena: 69 Kč



Řekni vlkům, že jsem doma
Tuhle knížku jsem kdysi kdesi někde viděla. Vím, že mě zaujala už tenkrát a když se teďka objevila u nás, tak jsem si ji hned při vybalování zboží dala bokem. Když jsem pak zjistila tu vtipnou cenu, tak bylo jasný, že ji musim mít. Anotace zní víc než skvěle, obálka je naprosto boží a já jenom dumám nad tím, proč tahle kniha skončila v LK?

Cena: 19 Kč



Má bohéma
Klasika všech klasik a snad pro mě snadněji pochopitelná varianta poezie bez zbytečných kliček a kudrlin. Ale ta obálka, ta je!

Cena: 69 Kč



Černá jako eben, Bílá jako sníh, Rudá jako krev
Severská trilogie pro mě jako dělaná. Kolegyně má už přečteno a těší se, až si ji někdo z nás přečte, aby to s ní mohl probrat :D. Tak jsem se za 30 kaček za kus teda obětovala, no :D. Jo a druhý díl je z Prahy, koukněte na tu boží obálku!

Cena: 29 Kč/ks





Soumrak království, Jaro rebelů
Bez mučení se přiznávám, že tyhle dvě knihy jsem kupovala jen a pouze kvůli přebalům. Absolutně vůbec netuším, jestli se mi vůbec budou líbit, ale rozhodně jim dám šanci :) Oba díly série mají totiž super hodnocení.

Cena: 49 Kč/ks 



Znáte některou z knih? Inspirovala jsem vás?
Dejte vědět.

Mě dneska čeká návštěva babičky, který jsem jen tak mimochodem u nás koupila Agnes, tak snad se bude líbit :) Nejlepší úterý vám přeju!

Váš Andreják

6 komentářů:

  1. Achjo, zas budu muset udělat nájezd... Představa, že v LK pracuju, je pro mě hříšně přitažlivá i děsivá zároveň - nemám pocit, že by to vedlo k příjmům :D Těším se na dojmy ze všech novinek a přeji fajn letní dny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ani mi o tom nemluv :D musím se šíleně přemáhat, abych si nekoupila úplně všechno :D navíc já potřebuju knížky nutně vlastnit, takže ani nejde, že bych si tu knížku třeba jenom přečetla...

      Vymazat
  2. Když koukám na tvůj úlovek, začínám mít pocit, že se do Levných knih taky nutně musím vypravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně neváhej, teďka je tam toho fakt hafo zajímavýho :)

      Vymazat
  3. Tentokrát mě nic nezaujalo, takže super :D Doufám ale, že seženu knihu Počátek.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna Počátek je jedna z těch knížek, co jsem si tam musela nechat na příští měsíc :D. Snad ji seženeš ještě, u nás šla docela na dračku.

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...