sobota 21. října 2017

New In - dárky k svátku 🎁

Uf, konečně jsem si sedla a mám čas vám sepsat pár článků. Když píšu pár, tak myslím fakt jen dva, protože se obávám, že jich stejně víc nestihnu. Slibuju, že se ale budu snažit a ještě než zítra odfrčíme na další dovolenou, tak minimálně tenhleten zveřejním :D. Dneškem mi odstartovalo týdenní volno a já doháním veškeré resty. Nejenom ty blogové (aspoň, že na tom IG jsem aktivní!), ale i ty domácí, takže luxuju, peru, utírám prach a podobný srandy. Zítra totiž frčíme směr jižní Morava, takže moc času nezbývá.


Dneska jsem se i přes nepřízeň počasí dostala k nafocení dárků, které jsem dostala před měsícem k svátku. Už jsem vám ukazovala knižní část a dneska je na řadě ten zbytek. Je to takové hodně rozmarné aneb od každého trochu a přesně to já miluju. Tak žádné zbytečné okecávačky a jdeme rovnou na to...

🎁
 
Balíček od Kubovy maminky 
Kuba pravidelně svojí mamce a ségře kupuje takový pěkný balíčky plný kosmetiky a dobrůtek. Já jsem ho bohužel ještě nikdy nedostala, takže mi udělalo mega velkou radost, že jsem se konečně dočkala! :D A co jsem v balíčku našla? Sprchový gel, šampon a pěnu do koupele, naprosto neuvěřitelně vonící svíčky, malé mejdlíčko, sypaný čaj a kominíčka pro štěstí :) Doufám, že to nebylo naposledy, protože tohle mi fakt udělalo ohromnou radost.




Uháčkováno od Radky
Moje skorošvagrová krásně háčkuje. Už jsem vám od ní něco málo ukazovala na IG (třeba ovečku nebo mumínka) a klidně můžete mrknout i na její stránky zde. Pravidelně od ní dostávám právě háčkované dárky a musím říct, že je to pecka. Tentokrát jsem dostala parádní náramky, sovičku a plno záložek, které jste už taky určitě viděli na IG. Chystám se o jejím zatím jen koníčku sepsat celý článek, protože to prostě musíte vidět :)


Náramky momentálně tahám furt, tak už maj chudáci to nejlepší za sebou




Tahle záložka je naprostá paráda!



Homemade od Denisky
S Denčou se známe všehovšudy půl roku, ale tak nějak jsme si prostě sedly. Když měla v září svátek, naprosto jsem neváhala a rozhodla se ji obdarovat knížkou. Ona mi za to taky nadělila pár dárečků a já si toho opravdu hodně vážím, jelikož jde o domácí výrobu. Mám ráda věci, na kterých je vidět, že si s nimi člověk opravdu dal práci. Dostala jsem krásný svícínek z drátků, který jsem ale ještě nestihla vyzkoušet, doma vyrobenou svíčku z přírodnin a řepové těstoviny z nové otevřené prodejny Bez obalu.



Knížka a hrníček od druhé Denisky
Mám já to ale štěstí na slečny jménem Denisa :D. Tahle Denča je bývalá kolegyně, s kterou dodržujeme pravidlo obdarovávání se knížkama. Opravdu už několik let si k svátkům, narozeninám i Vánocům dáváme vzájemně knihy a já tu tradici naprosto zbožňuju! Letos jsem od ní dostala ještě hrníček, kterej má naprosto speciální význam. Nedávno jsem se totiž zmínila, že od všech furt dostávám hrnky, který už nemám kam dávat. Takže co ona mi nedá? Ano, hrneček s nápisem The Best Gift :D Fakt dík, hodně mě to pobavilo :D



Hrníček od Kuby a sama sobě tílko
Od Kuby jsem letos dostala opravdu plno nádherných dárků. Knížky jsem vám už ukazovala, v srpnu mi koupil funkční kalhoty a kraťasy na horolezeckém festivalu, v Jindřichově Hradci naušnice a doma ještě podzimní boty. Bohužel tyhle dárky jsem úplně zapomněla nafotit, tak aspoň o ten hrníček s Čendou vás neochudím :D. Sama sobě jsem si pak nadělila tílko s ptáčkama za závratných 95 Kč! No neber to.


ňuňuňu


Dárky od Weris
A nakonec tu máme naše pravidelné nadělování si dárků s mojí nejlepší kamarádkou Verčou. Ona má neuvěřitelný dar, že přesně odhadne, co zrovna potřebuju nebo po čem toužím. Takže ani tentokrát nešlápla vůbec vedle. Dostala jsem totálně boží tričko s Čendou, tělové mléko, ponožky a hrníček s jednorožcem! :D A samozřejmě knihu, kterou jsem vám už ukazovala. Mockrát děkuju a jelikož se Verče pomalu blížej narozky, tak já už sumíruju dárky pro ni :). 




K tomu všemu jsem ještě dostala nový kabátek z Atom Ratu od mamky a plno překrásných knížek. Asi jsem byla fakt moc hodná, protože se mi toho sešlo opravdu hodně. Děkuju všem!
Další New In článek asi čekejte brzy, protože jsem opět využila slev Ona Dnes a nakoupila jsem si haldy nových knížek v Kanzelsbergeru a Dobrovským :D. Ale teďka jdu už balit, ať vůbec zítra někam odjedeme!

Překrásný podzimní víkend vám všem :)

Váš Andreják

3 komentáře:

  1. Ty ponožky s jednorožci jsou skvělý! :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeee. Moc krasne darecky ;) Ja mela svatek pred tydnem a take se musim pochlubit, dostala jsem takovyto masazni valec https://www.precisshop.cz/ruly-masazni-valec-lifefit-joga-roller-a01-33x14cm-ruzovy.html a moc prijemny a krasne ulevi nejen zadum. KDyz tak doporucuji si napsat jeziskovi o neho. Fakt vyborny.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...