sobota 3. února 2018

Jaký byl první měsíc roku 2018?

První únorový víkend je tu a sníh stále v nedohlednu. Těšila jsem se, jak vás zasypu pořádnýma zimníma fotkama, ale asi si budeme holt muset vystačit s tím málem, co jsem zvládla nafotit v lednu. Tenhle měsíc byl stejně jako loni celkem mrtvej. V kalendáři jsem měla zapsáno jen pár akcí, nejvíc ze všeho se mi chtělo spát a hodně jsem četla. Únor bude mnohem akčnější, až si říkám, jak to všechno stihnu... No necháme se překvapit a teďka si pojďme shrnout ten první letošní měsíc.








- První týden jsem si dala naprostý leháro - vzpamatovávala jsem se hlavně z toho vánočního vypětí v práci a jsem ráda, že tohle období trvá fakt maximálně 2 měsíce v roce.

Kubík přidělal nástěnku! Hurá!

A ségra dostala k svátku háčkovanýho Majklíčka :D

- Druhý týden jsem odstartovala running sushi s mamkou. Dala jsem ji vouchery s Vánocům a jsem ráda, že jsme se tam dostaly tak brzo. Popravdě já ryby fakt miluju a nejradši bych tam jedla pořád.



- Hned poté následovalo letošní první plavání. Bohužel jsme toho za leden moc nenaplavala, ale jsem ráda, že jsem obnovila naši tradici s Verčou. V únoru už máme domluvený další dva termíny, tak snad to nějak půjde a ten čas si najdeme :).

- Samozřejmě jsem si nemohla nechat ujít volby.

A takhle vypadá můj deník na tento půlrok :)

Jídlo everywhere :D

Romantika s Čendou

- Letos jsme odstartovali výletní sezónu hnedka v lednu, kdy jsme se s Kubou vypravili do Trutnova. Jak se mi tam líbilo si můžete přečíst zde.




- Taky jsem se konečně dostala ke kadeřnici na novou barvu a musím říct, že ten den samotný byl fakt hodně akční, protože jsme ho ještě s Kubou zakončili opět na running sushi. Kuba se mnou byl poprvý a vyjedl tam půlku pásu :D

A taky jsme hodně jedli doma :D - tady mi Kuba naložil fakt šílenou porci!

Omnomnomnomnom - držím předsevzetí

- V půlce měsíce jsem se zúčastnila oslavy narozenin v retro stylu aneb jak jsme se oblíkali, když nám bylo 17 :D Našla jsem kalhoty, do kterých se překvapivě ještě vejdu, ale nakonec jsem si od Kuby půjčila mikinu s drakama, protože ta víc vystihovala módu z té doby, kdy mi opravdu těch 17 bylo. A taky jsem ji pro vás vyfotila :D

A ne, Kuba už ji nenosí, má ji jako pracovní :D

- A pak jsem zažila svoji první inventuru v LK a musím říct, že to nebylo tak hrozné, jak jsem to čekala. V práci jsem sice strávila 11 hodin a večer si musela zobnout prášek, ale i tak jsem s průběhem spokojená. Výsledek se snad dozvíme během února.

A jelikož mám nový telefon, zvládla jsem po dlouhé době udělat pár fotek sama sebe :D

Dostala jsem čepici, kterou mi uháčkovala ségra :)

A tyhle šaty mám taky od ségry. Miluju je už teďka, i když je dostanu až za měsíc k narozeninám :)

Chvilku ten sníh i vydržel

Můj spacák aneb kabát od Desigualu, kterej vytahuju jen při velký zimě

- Výjimečně jsme letos odstrojili stromeček už během ledna, ale zase jsme si ho užívali už od půlky prosince, tak mi to nebylo tak líto :)

- Na co jsem ale opravdu hrdá je překonání rekordu v přečtených knihách z loňského ledna. Nakonec jsem jich zvládla krásných 10, o čemž se mi v prosinci ještě ani nezdálo.


- V lednu mi taky přišly samolepky, které jsem objednávala na Štědrý den :D. Mám z nich mega radost a od tý doby už zdobím všechny dopisy a taky svůj deník.


- A bohužel nám odešla do křemíkového nebe naše nerezová rychlovarná konvice. Byla fakt držák, ale její dny už byly sečteny. Musela jsem objednat novou a při rozhodování nakonec vyhrála touha pořídit si už něco ve stylu, co se nám bude hodit do chalupy. Jelikož máme cibulákový servis, tak cibuláková konvice byla nakonec jasná volba.


- Poslední lednový večer jsem strávila s kolegyní v kavárně Diverse. Obě jsme tam byly poprvé a moc se nám tam líbilo, takže určitě ne naposledy :)

Meduňková limonáda, mokačíno a toustíky

Teďka si užívám pravděpodobně poslední klidný víkend v únoru. Když teďka to lednové shrnutí vidím černé na bílém, tak únor bude oproti uplynulému měsíci opravdu masakr. Čekají mě další dva výlety, kino, bowling, oslavy, setkání s přáteli a plno dalšího :). A vám přeji také aktivní únor plný pohody a věcí, které máte rádi. Pojďme si to společně pořádně užít.

Pěkný víkend!

Váš Andreják


4 komentáře:

  1. Super tyjo! Knihy, jídlo, výlety, závidim!!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zato teďka jsem nemocná, to už moc k závidění není :D

      Vymazat
  2. Takže zasloužený odpočinek po vánočním shonu, tak to má být :) A ty šaty jsou opravdu nádherné, na únorových oslavách zazáříš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Ty šaty jsou fakt krásný, už jsem je měla několikrát na sobě a nemůžu se jich nabažit. Nejradši bych je nosila pořád <3

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...