středa 16. března 2016

Expedice Apalucha Akvůrob

Tak vás pěkně vítáme, haťapaťa, už v tom zase lítáme!
Hlásím, že jsem přežila 4denní pobyt na samotě v zasněžených a větrných Krkonoších. Zvládla jsem si nezlomit nohu, když jsem po 10 letech stála na lyžích, nepřibrat 15 kilo z výborné horské kuchyně, nic nerozbít ani nezničit a asi si i trochu odpočinout. A abyste z toho něco měli i vy, tak jsem vyfotila pár fotek. Omlouvám se za fleky na nějakejch fotkách, máme umrmlanej objektiv, což jsme zjistili až po vyfocení, žééé :D


Schneekoppe

Naše tradiční selfíčko :D

Na chatu Borůvku jsme dorazili už v neděli, ale narovinu říkám, že to byl už naprosto marný odpoledne. Člověk, než se tam vyškrábal, vybalil, převlíknul, najedl se a dal si kafe, tak byl skoro večer. Opravdu nečekaně to teda dopadlo tak, že jsem už jenom hodně četla a fotila. Kdybyste se tam třeba chtěl někdo podívat, tak chatu najdete ve Velké Úpě. Asi je docela profláklá, protože jsem zjistila, že moje ségra tam cca před 15 lety byla se základkou na škole v přírodě. Hlavně vybavení týhle horský chalupy je naprosto geniální, protože máte pocit, že jste někde u babičky v horách. Rozhodně doporučuju, jestli máte rádi domácí atmosféru a kuchyni, protože tady se fakt nadlábnete luxusně. A jestli máte psa, tak ti tu jsou jen vítaní :).

Kafe na rozjezd :)

Všechny ty cukřenky a hrníčky byly tak roztomilý, že jsem si je musela vyfotit






Místní Frosty :)



V pondělí jsme vyrazili na lyže a pro mě tím nastal den D (čti den debil). Dopoledne sníh ještě ušel, odpoledne už to bylo horší - celý to bylo mokrý, těžký, takže jestli dopoledne byla nějaká manipulace sama se sebou a natož s lyžema problém, tak pak to byla konečná. Nikoho asi nepřekvapí, že jsem se 2x vyválela a jako bonus Kuba ztratil permici (za to můžu beztak taky já :D). Já jsem navíc měla asi nějakej úžeh, takže jsem musela poslední hodinu sedět a rozdejchávat. Kuba toho využil a jezdil na mojí permici (tím jsem trochu zachránila situaci s jeho ztracenou permicí).

Hohohooo, jedu!


Tahle polívka byla konečná, pak už jsem jen rozdejchávala




Fotíme se se Sněžkou :D

A táááámhle je Borůvka :D

A totok je moje fotka se Sněžkou

Tahle romantika nás čekala večer - já jsem to prospala

Kuba a pes, nevypadá z něj moc nadšeně :D


V úterý celý den dost foukalo a sněžilo, takže jsme bohužel nikam nemohli (ne, že by mi nebylo fakt blbě a nemodlila se, ať je hnusně! :D)





Zato středa byla jak vystřižená z Anděla na horách. Začlo opět svítit sluníčko, úplně jsem se viděla s Vyhlídkou, jak to valíme zasněženýma stráněma na saních, ale jelikož jsme odpoledne už jeli domů, tak to nebylo na moc velké akce (a žádnýho Bohouše jsme s sebou stejně neměli). Šli jsme se proto jenom projít a udělali pár "jéééé" a "jůůůůů" fotek. Mně teda furt nebylo moc dobře, takže jsem to docela hnala a na chatu přišla splavená jak prase.









Teďka jsme už doma a vzpamatováváme se z naší první společný zimní dovolený. Na Borůvku se určitě budeme vracet, protože v létě jsme kvůli počasí nedošli na Sněžku, teďka jsme se o to ani nepokoušeli, takže během roku už to musíme napravit. Já se teďka chystám na návrat do pracovního procesu, tak snad to tam zítra nějak přežiju :)

Pěkný večer.

Váš Andreják

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...