pátek 5. dubna 2019

Líný březen 2019 je konečně za mnou 🌷

Každoročně, když startuje březen, mám pocit, jak kdybych se dostala z nějaké zimní hibernace. Začínám stíhat haldy věcí, nevadí mi ráno vstávat, začínáme jezdit po výletech. Tohle shrnutí píšu tak týden, protože mám tolik zážitků, že skoro sama sebe podezřívám, že si určitě tak půlku musím vymýšlet a vůbec se nestala. A letos? Letos se nemůžu vzpamatovat z toho, že kalendář na nočním stolku ukazuje datum 5.dubna! Jako letos ten březen nebyl nebo co? :D



Vůbec nechápu, co se posledních 31 dní dělo, a kdyby nebylo posledního týdne, kde jsem pár zážitků stihla nastřádat, tak bych březen brala jako jeden z těch šedivých zimních měsíců, kdy opravdu hibernuji a nedělám vůbec nic. Ale nebudu předbíhat, třeba si na konci dnešního článku řeknu, že byl vlastně březen hrozně fajn a budu zase překvapená, co všechno jsem v něm zažila.
Tak jdeme na to!



- Hned na začátku měsíce mám narozeniny, takže jsem i tentokrát absolvovala několik oslav. Dokonce to vyšlo tak pěkně, že jako dárek měl proběhnout druhý pokus na let balónem, který nakonec bohužel neklapnul.

Dort od Kubový mamky


Krásný balicí papír :D

Dort od mamky





- A nejenom já, ale i blog oslavil narozeniny. Tentokrát už jubilejní 5.! Vím, že čtení blogů je spíše na ústupu, ale popravdě mě to psaní baví čím dál víc. A i kdybych si ty svoje deníkové zápisky měla psát jen pro sebe, vůbec mi to nevadí. Hrozně ráda si totiž procházím třeba měsíční shrnutí nebo články z výletů a znovu si je čtu, prohlížím fotky a kochám se. A vám stálým čtenářům moc děkuji za důvěru! Hlavně bych chtěla poděkovat Vlastě z Vysvobozené, která si vždy najde čas na přečtení mého dalšího článku a ještě mi zanechá krásný komentář. Vlasti, moc děkuji

A Kuba se o mě jako vždy staral, abych neumřela hlady :D




- Došla jsem si opět ke kadeřnici na novou barvu. Tentokrát mě jenom obarvila, zabalila mě do čepice a odvezla domů, abych měla hennu na vlasech co nejdýl. Byl to nevšední zážitek, ale příště to asi stejně nechám celé v jejích rukách.


- A díky barvení jsme se domluvily na dalším našem společném tripu (se svojí kadeřnici jsem byla už právě v Gruzii nebo loni na Řípu), tentokrát do Budapešti. Objednaly jsme jízdenky a ubytko a na konci dubna vyrážíme!

- Sešla jsem se Léňou na snídani a předaly jsme si vzájemně dárky. Ona mně k narozeninám a já jí k svátku. Jaké dárky jsem od ní dostala se dozvíte tady.


- S holkama z práce jsme vyrazily na bowling zrovna v den, kdy jsem si zablokovala záda, takže jsem koule vrhala jak hlavní Quasimodo :D I tak se mi povedlo být v jednu chvíli ve vedení. Holky, díky za tu solidárnost! :D

Měli jsme to i s večeří


- V březnu jsme se taky s Verčou vypravily na wellness do Bohdanče. Byl to dárek pro ni k Vánocům a myslím, že jsme si to fakt užily. Spíš než bychom něco někde objevovaly, tak jsme celý večer prokecaly a dobře se najedly, proto jsem o tomto výletu ani nepsala článek. Ještě před odjezdem mě Verča vzala k nim do nového domečku, kde jsem z toho byla úplně nadšená.




Náš pokoj :D šlo o romantický pobyt :D






Dárky! :)

- Díky malé pomoci při natáčení jsem se seznámila se Zuzkou z Molly v knize. Bylo to super odpoledne, kdy nám dokonce i vyšlo počasí a já se moc těším na výsledek!

A když jsem šla domů, tak jsem fotila :)

Tuhle vilu miluji! Dřív byla celá porostlá břečťanem a když se ho majitel rozhodl strhnout, tak to vyvolalo opravdu nemilé reakce u Hradečanů. Já si ale myslím, že rekonstrukce se více než povedla <3



- Konečně jsme dotáhli do konce nákup nového bydlení. Už mi to po těch 5 měsících různýho zařizování přijde jako zázrak. Ale dočkali jsme se a tento víkend nás čeká v novém!

- Jelikož bylo počasí jako na houpačce, ale slunečno skoro vždycky vyšlo na víkend, vydali jsme se s Kubou na výlet do Opočna. Já tam byla poprvé a jak se mi to líbilo, se dočtete zde.




Moje klasická fotka typu: "Zlato, uděláš mi prosím pěknou fotku?"


- V posledním týdnu jsme jeli s Kubou, Denčou a jejím Kubou naprosto nečekaně do pardubického divadla. Viděli jsme hru Velká bankovní loupež a bylo to něco naprosto neuvěřitelného! Takhle jsem se nenasmála už hodně dlouho :D

- A nakonec jsme v sobotu 30.3. dostali nový termín letu balónem, který se opravdu uskutečnil! Panebože, tohle byl zatím největší zážitek letošního roku. Letěli jsme totiž sami pouze s pilotem a budoucím pilotem, který se zaučoval. Tedka už je ze mě hraběnka Andrea ze Smržova :D a musím vám říct, že jsme se během letu dozvěděli takových zajímavých informací, že jsme skoro nevnímali ani ten let samotný. Bylo to tak strašně fajn, že jsme se rozhodli, že si určitě zakoupíme další letenky na let nad Ratibořicemi. Kousek odtamtud totiž budeme bydlet a myslím, že to bude pro nás nádherný zážitek. Jo a pokud jste někdo z východních Čech a přemýšlíte o letu balonem třeba jako dárek, tak mrkněte na balony-hradec.cz :)









Kuba pomáhá


Zkouška


Tak dobře, nakonec ten březen beru na milost a přiznávám, že jsem si ho vlastně docela dost užila. Dostala jsem se na pár nových míst, na kterých jsem nikdy nebyla, hodně jsem toho taky přečetla - 8 knih je skvělá práce! Odpočívala jsem i slavila... Schválně jsem se mrkla na všechny březny z posledních 3 let a dokonce bylo v porovnání s loňskými roky i celkem dost slušné počasí. Tak hurá do dubna a nových zážitků!

Užijte si pořádně víkend a já se brzy ohlásím se článkem z nového bydlení ❤

Váš Andreják


A dneska se loučí jiná kočička :D

Bane, bez Čendy by to nešlo. Tak pac a mňau! :)

2 komentáře:

  1. Ty jo, to je fotek! Spoustu z nich jsem tedy už viděla na instagramu, ale na některé jsem vesele zapomněla a jiné mě pobavily i tehdy i teď. Ty, jak jíš zmrzlinu - nejenže mi děláš chutě, ale ještě mám pocit, že jsme všichni jen lidé, a to je super. :D Já když jím cokoliv, tak většinou pokecám sebe, stůl a ještě třeba někoho jiného, neúmyslně. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joooo, já jsem většinou jako prase, když jím :D A mám ráda tyhle autentický fotky ze života, momentky :) a když to někoho pobaví, tak o to líp :D

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...