pondělí 29. února 2016

Takový byl únor 2016

Nejkratší měsíc roku, i když letos obohacený o jeden den navíc, máme skoro za sebou. Bohužel jsme se už nedočkali sněhu (pokud nepočítám těch pár dní decentního sněžení), zato jsme se v první půlce měsíce dočkali teplého, slunečného počasí a díky tomu taky epidemie chřipky. To jsem pocítila hlavně v práci, kde nám odpadla půlka kolegyň a s těma, co tam zbyly, jsme to nějak pytlíkovaly 14 dní. Díky tomu jsem si opět zkusila, jaké to je být recepční. V jednu chvíli jsem už měla nervy tak na pochodu, že jsem se rozhodla objednat si ten svůj slibovaný wellness pobyt. V Kutné hoře jsem nikdy nebyla, takže bych to spojila i s výletem po památkách, už jsem se začla těšit a pak mi přišel e-mail, že nemaj ani jedno volný místo do konce dubna :D. Když se daří, tak se daří. Aby mi to nebylo líto, tak jsem si aspoň objednala čtvery letní boty. Nakonec jsem teda místo válení se ve vířivce půlku měsíce pročetla, což taky není k zahození. To jsem ještě netušila, že se mi nakonec podaří objednat jiný wellness pobyt kousek od Seče, takže vyrážíme s mamkou koncem března tam :).
Opět jsem se snažila sejít s kamarády, takže jsme zašly s kolegyní na oslavu jejích narozenin, stavila se u ségry na pizzu a taky jsme šli na večeři s přáteli. Nakonec se z toho vyvinula pěkná hurá akce, kdy jsme v noci skončili na Bílé věži. Úžasný večer! Nesmím taky zapomenout na sv. Valentýna, o kterém jsem vám psala spešl článek, výlet do Pekla (o kterém teprve článek bude) a úžasný hokejový zápas s Libercem, který byl snad ten nejlepší, co jsem vůbec za ty 2 roky zažila.
Co se týče blogu, tak i tentokrát jsem napsala mnohem víc článků, než jsem si vůbec dokázala představit, a blogování mě baví čím dál víc. Už teď mám zveřejněno víc článků, než co jsem napsala za celý minulý rok, což o něčem vypovídá :). Bohužel jsem ale při psaní tohoto článku zjistila, že jsem si všechno užívala natolik, že jsem nic nevyfotila :D, takže přináším dnes jen pár fotek.

Krásný vstup do března vám přeji.

Váš Andreják

Začínáme klasickým pohledem z okna z práce - tady je vidět nakolik postoupila stavba Auparku :)





To jsem takhle jednou přišla dom a Kuba měl radost, že dodělal dlažbu na chodbě, tak jsem se podívala.... a myslela jsem, že ho zabiju :D
Mlsání v práci

Než vylezeme na Bílou věž, musíme se najíst že jo
Bílá věž, nejdřív originál, pak model :D
Valentýnské překvapení :)

Už jsem vám ukazovala svoji peněženku s ptáčkem?

V práci jsem dostala úplatek :D
Tady máme jedno to decentní sněžení
Malý náznak jara. Už se nemůžu dočkat :)
Moje první insta foto :)
Pizza jede!
A to je ona! :D

Po dlouhé době jsme si udělali pěkný večer s Majklíčkem :D

Pózoval velice ochotně

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...