čtvrtek 17. listopadu 2016

Nejlepší měsíc tohoto roku? ŘÍJEN!

Za říjen se stalo tolik věcí, že mi chvíli trvalo to všechno vstřebat a zpracovat. Proto taky s pravidelným shrnujícím článkem přicházím až teď. Byl to celkem hektický měsíc, hlavně co se práce týče. Nejenom, že jsem poslední měsíc dělala úplně něco jinýho, než jsem dělala celý tři roky (a co jsem měla ve smlouvě :D), ale stihla jsem si ještě zařídit i brigádu. Díky jiné pracovní době jsem si ale zase užívala dopolední procházky po Hradci a v lese, takže mám asi tak přibližně 6564631 fotek. Teďka už si užívám krásný zbytek podzimu v Paříži (na počet fotek to bude cca stejně) a už se začínám hodně těšit na Vánoce.




To ještě ale chvilku bude trvat, tak se pojďte podívat, co jsem teda všechno stihla v říjnu:

- jak jsem už psala na začátku, tak v práci jsem dělala úplně něco jinýho, než jsem měla. Celý poslední měsíc mé působnosti ve firmě jsem totiž strávila na recepci. Chodila jsem do práce až na desátou, musela komunikovat anglicky, naučila se plno novejch věcí (hlavně jak rychle opravit kávovar, když přijede důležitá zahraniční návštěva :D), takže by se dalo říct, že mi to vlastně ani tak nevadilo. Docela dobrá zkušenost takhle na odchod :)

- a díky posunuté pracovní době jsem si letos zvládla vážně naplno užít ten nádherný podzim. Každý den se konaly úžasný procházky, protože jsem většinou část cesty do práce šla pěšky. Parádní relax!





rozdíl mezi fotkama je přesně týden :)


- abych v listopadu neseděla jen doma na zadku a nelitovala se :D, tak jsem si už v říjnu sehnala brigádu v Levných knihách (jak jistě už víte, protože o tom melu furt). Lidi, je to super! Těším se, až vám o tom sepíšu článek, protože já jsem z tý práce naprosto nadšená.

- v říjnu taky začal předprodej vstupenek na RfP 2017, takže proběhlo tradiční objednání lístků (těšila těšila)

- co se týče blogu, tak jsem na začátku října dosáhla návštěvy 10.000 lidí za celou působnost blogu! Vím, že to není moc, vzhledem k tomu, jak dlouho bloguju, ale pro mě je to ohromné číslo! Moc vám všem děkuju, ať už se sem chodíte jen dívat, nebo mi třeba i zanecháte komentář. Díky :)

- v říjnu se tradičně slaví můj svátek a ségřiny narozky. Při té příležitosti jsem proto zvládla dvě návštěvy a to mamky a babičky :)


Kuba s Majklem


- kvůli výpovědi, jsem si musela vybrat aspoň část zbytku dovolený. Nakonec jsem dostala tři dny, který jsem nakonec strávila plněním povinností a zvládla jsem si např. nechat od pojišťovny proplatit příspěvek na plavání. To nakonec asi odstartujeme až v prosinci.

- na konci října jsme se s mamkou jeli vywellnessovat (páni, to je slovo :D). Psala jsem vám o tom speciální článek zde.

- a velkou událostí bylo také pořízení kocoura Čendoslava. Ten už se za tu chvilku stihnul stát právoplatným členem naší teď už tříčlenné rodiny. Je to úžasňák! Asi vám o jeho příběhu napíšu článek, abyste věděli, jak se k nám vůbec dostal ♥


Koupel musela být :D




Čenda vaří :D
- po dlouhatánský době jsem se konečně dostali do divadla. V hradecké filharmonii hostovalo divadlo Palace s představením Prachy !!! v hlavní roli s Ondrou Vetchým (BOŽE!). Ani nevim, jestli se mi líbila ta hra, ale Ondra byl naprosto nepřekonatelný. Byl opravdu obrovský rozdíl mezi výkony a jeho a zbytku souboru. Neuvěřitelný zážitek.


- to bych nebyla pořádný milovník Vánoc, abych tento článek nezakončila něčím vánočním, že? :D V říjnu se konečně pořádně rozjely nákupy vánočních dárků. Huráááá, už se to blíží :D

A tak jsme si udělali kapra se salátem :D

A to je za říjen vše. Uteklo to jako voda a musím říct, že říjen byl asi zatím nejlepším měsícem tohodle roku. Tak trochu doufám, že ho překoná ještě prosinec, protože Vánoce jsou prostě Vánoce že jo :D. Já se teďka na chvilku odmlčím, protože si chci užít pořádně předvánoční Paříž a Disneyland a někdy v příštím týdnu zase čekejte další články.

Krásný sváteční den vám všem!

Váš Andreják



Kuba sbírá kaštany :D



Tohle byla nádherná procházka :)




Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...