čtvrtek 16. března 2017

Novinky v mé knihovně od začátku roku

Už tu máme půlku března a já jsem vám ještě neukázala, co za knihy vyjma LK se mi tu od začátku roku sešlo. Pár jich tu máme a jsem fakt happy, že koupená mnou je pouze jedna jediná a to Vidořád. Opravdu jsem se držela a neutrácela. Díky bohu za Valentýna a narozeniny, protože ten zbytek jsem právě dostala k těmto příležitostem :D. Moc happy ale nejsem z toho, že teďka v březnu zatím knihy jen syslim a nějak nestíhám číst.


Pomalu ale jistě se však blíží konec března a to znamená jediné: SLEVY ONADNES! Už se to stalo takovou mojí tradicí, že toho využiju a nějaké nové knihy si skrz tuhle slevu pořídím. Obávám se proto, že můj půst brzy skončí. No nebojte, já vám to zas všechno ukážu :)


Vidořád

A začneme rovnou tou knihou, kterou jsem si jako jedinou koupila. Vidořád už byla nutnost, protože pomalu vychází další pokračování a já měla přečtený zatím jen první díl. Jak já na fantasy moc nejsem, tak se na knihu už moc těším, ale ještě nenadešla její chvíle :)


Muž jménem Ove

Tuhle knihu mám už hrozně moc dlouho na svém wishlistu, ale nikdy nepatřila mezi top knihy, které si nutně musím koupit. No, kamarádka to nakonec vyřešila za mě a knihu jsem od ní dostala k narozeninám :D. Každopádně kudy chodím, tudy slyším chválu, takže to určitě nebyl krok vedle.


Spáčův hrad

O Spáčově hradu jsem se dočetla na fb Rodaw z Knihánkova. Jaké to pak pro mě bylo překvapení, když jsem knihu dostala od Kuby k Valentýnovi. Fakt bych nečekala, že vybere zrovna tuhle a on byl taky překvapenej, jaktože ji znám, když je to přece sakra novinka :D Jako by mě neznal.... :D
Na Erskinovou celkově člověk slyší často hodně chvály, takže jsem sama zvědavá, jak se mi kniha bude líbit, abych si od ní kdyžtak přečetla i něco dalšího.


Dreamologie

Dreamologii mám na jednom ze svých wishlistů, který jsem zveřejnila tady na blogu a světe div se, konečně se usadila i v mé knihovně. Stala se totiž jedním z dárků, které jsem dostala k narozeninám. Mám ohromou radost, že všechny knihy, které vám tu dnes ukazuji, mají opravdu ohromně vysoké hodnocení od čtenářů a ani Dreamologie není výjimkou :)


Město snících knih

Po Čtenářích z Broken Wheel vyloženě vyhledávám knihy o knihách, takže jsem fakt ráda, že další z mých přání bylo vyslyšeno a k narozeninám jsem dostala Město snících knih. Dost mě zaskočilo, jak je kniha obrovská a i obsáhlá. To však asi nakonec ještě víc znásobilo moje sympatie k téhle krásce. Je opravdu nádherná a občas se přistihnu, že se s ní i tulim (magor, já vim) :D.


První konec

Když už tady mám jednu knihu od YOLI, musím mít i něco od CooBoo. Přes to prostě vlak nejede :D. První konec má naprosto boží obálku. Mám pocit, že jsem se do ní zamilovala a doufám, že ani příběh samotný mě nezklame.


Nakonec to máme krásných 6 kousků a já už pomalu pokukuju po dalších titulech, které bych si pořídila. Do Levných knih radši už skoro nechodím, protože bych to tam zas celý vykoupila a kolem normálního knihkupectví pro jistotu jenom probíhám :D. Ještěže mám teďka tolik aktivit, že do města se jen tak nedostanu.

A co jste si nového pořídili vy? Pochlubte se mi do komentářů.

Krásný malý pátek vám všem a brzy zase na čtenou.

Váš Andreják

4 komentáře:

  1. Když se někdo opravdu udrží a nenakupuje, má můj hluboký respekt :) Já jsem v tomhle marná. Novinky Ti přibyly krásné a těším se i na ty další.. a upřímně, o slevách Ona Dnes slyším tak nějak poprvé, budu muset zapátrat, o co jde! :) Měj se pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo ty slevy jsou paráda :D Bývá tam většinou 20 % do Kanzelsbergeru, což využívám asi nejvíc. Jinak se ty slevy vztahují i na plno jiných obchodů. Já třeba využívám ještě zverimex :).
      Děkuju moc za komentář a poklonu :) Já se držím jenom v normálních knihkupectvích. Jakmile vlezu do Levných knih, neznám bratra :D

      Vymazat
  2. Teda to město snících knih mě zaujalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsem tam ještě ani nenapsala, že je to knížka plná ilustrací a nádherně voní! :D

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...