sobota 5. srpna 2017

Prázdniny 2017 v plném proudu

A jsme v půlce.
Uteklo to opět naprosto šíleně rychle a najednou je půlka prázdnin za námi. Já ale věřím, že to lepší nás teprve čeká, takže vůbec není důvod smutnit. Červenec byl super měsíc. Já jsem hlavně šťastná, že je letos fakt normální léto, kdy jak svítí sluníčko, tak i prší. Hlavně pořádnej slejvák přes noc je úplná paráda. Díky tomu taky rostou pořádně houby, takže máme s Kubou žně :D. Teďka momentálně se teda peču jak prase na rožni, ale jinak se mi tohle léto fakt líbí :D.

Tak jdem mrknout na to, co jsem v červenci všechno zažila a podnikla.




- na začátku července jsem se jako každý rok stavila na RfP. První den byl super - vrcholem byli rozhodně Die Antwoord, druhej den nestál za nic, ale třetí den to krásně zakončil. Moc se mi líbili KraftKlub z Německa a Lenny. Skvělej ročník to byl, i když mi přišlo, že bylo mnohem míň lidí než obvykle. Každopádně už teď se těším na příští ročník :)





- taky jsem si skočila na kontrolu na angiologii, kde jsem vyfasovala už jen podkolenku, takže jsem si i to RfP mohla v klidu užít. Můj pan doktor je úplně super, takže se těším na další návštěvu v prosinci. Teďka už musím jen dobrat prášky a schluss :)


- trošku jsem si pohrála s blogem, takže vidíte nový header a začala jsem psát více úvahových článků. Dokonce jsem zveřejnila i ukázku z mého psaní do šuplíku :)

- jeli jsme na pár výletů a díky tomu mi Booking nabídnul slevu. Pokud si budete chtít objednat nějaký pobyt, tak můžete přes tenhle odkaz https://www.booking.com/s/fb948cdf a zpětně tak získáte slevu 10 %.

- jak už jsem psala v úvodu, tak jsme absolvovali hodně výprav na houby a nečekaný výlet do Pekla a Potštejna. Tam jsem sice moc hub nenašli, ale zato máme pár fotek :D.















- s bývalou kolegyní jsme podnikly piknik v parku a bylo to fakt super. Víc takových dní!




- cpala jsem do sebe hodně zmrzlin a ledových kafí :D

ale fotek moc nemám :D

a taky normálních kafí na návštěvě u babičky :)

- poprvé jsem se podívala do Moravského Krasu. Rozhodně chci zpět :)

- oslavili jsme Kubův svátek a včera i narozeniny.

A od svý ségry dostal tyhle super záložky :)

Já si dneska užívám vyloženě relaxační sobotu, jelikož včera na oslavě padlo i pár rumů, takže jsem ráda, že jsem zvládla vyluxovat a nepozvracet se u toho :D. Zítra možná vyrazíme na nějaký pěkný výlet a vy si to léto taky pořádně užijte.

Super parádní víkend vám přeju :)

Váš Andreják




















2 komentáře:

  1. Naprosto jsi mě tedka dostala těma fotkama českého lesa a hub a taaaak, a poprvé za celou dobu se mi zastesklo ! Možná je to taky daný tím, že v Anglii se letos léto teda vážně nepovedlo a víc prší než svítí sluníčko

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Diary of M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, tak to se omlouvám, nechtěla jsem tě rozesmutnit :). Tady v ČR je letos zas ideální léto no. Třeba dneska je naprosto přesně podle mých představ. Neprší, ale ani nepaří sluníčko a je příjemně. Odpoledne budu vyrážet do lesa na kolo :) tak držím palce, ať se to u vás ještě trochu zlepší a užiješ si aspoň trochu toho pěknýho léta :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...