úterý 28. března 2017

Co jsem vlastně dostala k narozeninám? 🎁

🎁
Letos jsem k těm krásným třicetinám dostala plno zážitkových dárků, za což jsem nesmírně vděčná. Jednalo se hlavně o dva výlety a články o nich si můžete přečíst tady a tady. Ještě mě čeká moje první running sushi s mamkou tento týden, na který jsem fakt moc zvědavá, a pak vystoupení Lord of the Dance v květnu.

🎁
Kromě těchhle úžasných dárků, na který určitě budu hodně dlouho vzpomínat, jsem dostala i pár těch materiálních a ty bych vám dneska ráda ukázala. Je to takovej pořádnej mišmaš, takže si snad každý přijde na svý :)


🎁 Pastelky od Kubíka
Vím, že bych si to nejlepší měla nechat na konec, ale já to prostě nevydržím a musím se pochlubit :). Tyhle úžasný pastelky od Coloursoft jsou krásně měkký, takže jsou ideální na vybarvování. Dostala jsem k nim ještě skicář a co myslíte? Ještě jsem nenakreslila ani čárku a je mi úplně líto se do nich pustit (klasika) :D. Tak snad ten blok brzo překonám a něco pěknýho si vymaluju.




🎁 Kosmetika od babičky
Babička mi občas dá nějakou šílenost, ale tentokrát ji musim pochválit, protože tahle sada vypadá fakt parádně. Ještě jsem ji samozřejmě nevyzkoušela, protože dojíždím výrobky z DM, ale už se těším, až se do toho pustím.


🎁 Kosmetika, čaje a svíčka od Kubovy mamky
Miluju tyhle balíčky! Člověk tam vždycky objeví něco zajímavýho. Nejvíc se mi opět líbí ta kosmetika a jsem na ní fakt zvědavá, protože vím, že Kubova mamka rozhodně nekupuje žádný šunty :D Jo a ten krém na ruce božsky voní.




🎁 Tričko, mikina a dóza od Verči
Jak už víte, tak jsem od svý nej kámošky dostala pobyt v pohádce a pekle :D. Tam jsem si ale rozbalila ještě tři balíčky a v nich byla tahle úžasná ptáčková mikina, mickeymousový tričko a ručně namalovaná sklenice (v který byly původně oříšky v čokoládě, ale ty jsem už snědla :D). Moc se mi líbí, že mi taky jeden dárek takhle vyrobila a už má své čestné místo v poličce :).



🎁 Kabelka a peněženka od táty
Tenhle dárek mi udělal úplně mega radost. Od táty pravidelně dostávám peníze, ale od tý doby, co mu s výběrem dárků pomáhá jeho přítelkyně, tak dostávám jednu pecku za druhou. Tuhle kabelku bych si asi sama nikdy nekoupila, ale doma jsem zjistila, že se mi perfektně hodí k jedněm kozačkám a od tý doby jsem v podstatě nesundala jak kozačky, tak kabelku :D.


Další dárky, které jsem dostala, jsem vám už ukazovala v únorovém shrnutí, takže si myslím, že je zbytečný se opakovat. V čem se ale opakovat budu je poděkování. Fakt mi to udělalo ohromnou radost a myslím, že třicítka na krku byla oslavena důstojně a s velkou slávou :D.

K narozeninám jsem nakonec dostala minulý týden ještě jeden nemateriální dárek, ale o tom se vám zmíním třeba v nějakém dalším článku. Je to ještě takové malé tajemství :D

Klidný konec března vám přeji!

Váš Andreják

7 komentářů:

  1. Ah ty pastelky! Já zase taky dostala k loňským narozeninám od přítele sadu snad 150 barev fixů, abych taky mohla vymalovávat a tvořit :)

    Mimochodem vše nejlepší a spoustu splněných snů přeji!

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za přání :)
      Tak ty fixy musely bejt taky pecka! Já jsem už něco málo nakreslila a z těch pastelek jsem naprosto nadšená <3 byla to láska na první pohled (a tah) :D

      Vymazat
  2. Jé, kabelka a peněženka jsou super .)

    OdpovědětVymazat
  3. Je vidět, že tě tvoji blízcí znají :) Takové krásné dárky, z těch pastelek úplně dýchá luxus a nedivím se, že se ti je nechce začít používat, ale koneckonců, od toho je máš. Pak nafoť obrázky a pochlub se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem si nakreslila aspoň kytičku a sluníčko :D ale na nějaký větší plochy jsem nesebrala odvahu. Každopádně až k tomu dojde, tak určitě něco zveřejním :)

      Vymazat
  4. Moc krasne darky! ta kabelka a penezenka jsou uzasne! Ja si nedavno take koupila penezenku, konkretne tuto - https://www.kupujem.cz/penezenky/damske-penezenky/stylova-damska-penezenka-silva-ruzova.html a moc se mi libi. Jinak dodatecne vsechno nej k narozeninam.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše komentáře a zpětnou vazbu :)
Vždy se snažím na všechny odpovědět, ale kdyby to nebylo hned, tak prosím chvilku vydržte <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...